Hvad vil det sige at være politisk farlig?

Hvad vil det egentlig sige at være politisk farlig for de øverste magthavere nu om stunder?

Mange af mine politiske aktivistvenner er overbeviste om, at hele sexsagen – inkl. kvinden, politiet og byretten – er et politisk komplot mod mig. De mener, at bagmændene er zionister (herunder den pro-israelske lobby og efterretningstjeneste), frimurere (der har infiltreret dommerstanden i Danmark) og/eller FET (Forsvarets Efterretningstjeneste). Som beviser bruger de påfaldende sammenfald i hele min sag og andre tilfælde, hvor især Israel er kendt/berygtet for på forskellig vis at bruge sex som middel mod deres politiske fjender.

Når jeg fortæller andre venner og bekendte om den konspirationsteori, så synes de, at det lyder tosset. Og de kan ikke se, at jeg skulle have så stor politisk indflydelse, at nogen ville gide konspirere for at få mig uskyldigt dømt for voldtægt.

Jeg er jo ikke medlem af noget politisk parti. Jeg stiller ikke op til folketingsvalget. Hvordan kan nogen så opfatte mig som politisk farlig?

Den største magtfaktor er ikke politikere og partier. Det er heller ikke penge eller militær. Den største magtfaktor i det moderne samfund er narrativer. Det vil sige de store fortællinger, som vores samfund er baseret på. Med udbredelsen af internettet har en enkelt person i dag muligheden for at igangsætte afsløringen af falske narrativer (narrativer baseret på løgn, bedrag og propaganda) og starte skabelsen af sande narrativer renset for løgn, bedrag og propaganda.

De magthavere, hvis magt er afhængig af, at befolkningen bliver ved med at tro på falske narrativer, er naturligvis interesserede i at miskreditere enhver person, der har gennemskuet bedraget, og som kan formidle det på en måde, som andre kan forstå. En særdeles effektiv måde at ødelægge en persons gode navn og omdømme er at få ham anmeldt og dømt i byretten for voldtægt. Det er nærmest ligegyldigt, om han senere bliver frikendt i landsretten. Skaden er sket, og man kan for evigt skabe tvivl om den endelige dom. Især i et samfund som det danske, hvor holdningen er, at en masse skyldige voldtægtsmænd går fri i retten.

I min ebog FRIHEDENS PRIS afslører jeg nogle af de falske narrativer, som Danmark er baseret på, og jeg fremlægger dokumentation for mine påstande. Det hele er baseret på open source investigation, så alle kan finde den samme (og meget mere) dokumentation takket være internettet. At kunne skrive og udgive en bog som den er en vigtig ret som borger i et demokratisk land med ytringsfrihed. Hvis nogen er uenige i mine opfattelser, så modtager jeg hjertens gerne kritik baseret på fakta.

Hvis jeg i Østre Landsret i næste uge på nogen som helst måde bliver dømt blot det mindste skyldig i nogen som helst af de rejste anklager imod mig, så vil jeg opfatte det som bevis for, at det er et politisk komplot imod mig, og korruptionen går hele vejen op til Østre Landsret. Jeg vil i så fald dedikere resten af mit liv til at bekæmpe uretfærdighed og magtmisbrug – ikke kun i politiet og retten, men i hele det store system. Jeg vil tage én løgn ad gangen og pille den fra hinanden. Jeg vil samtidig udbrede min vision om et alternativt samfund og liv, som vi kan skabe og leve allerede nu.

Hvis landsretten derimod frikender mig for alle anklager, så vil jeg gå hjem til mine konspiranoide venner og fortælle dem, at de tog fejl. Hvis landsretten frikender mig, så vil jeg glæde mig til at invitere til nye arrangementer i min krammeklub på ny. Jeg vil måske ligefrem vove mig til at få nye krammevenner. Jeg vil også glæde mig til igen at kunne lave noget almindeligt arbejde indenfor ernæring og sundhed, der kan give mig noget indkomst. Siden sagen startede har jeg levet af min pensionsopsparing… Mit navn er fuldstændig ødelagt, som det er nu. 🙁

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
rie
rie
torsdag, 11 april 2019, 12:21 12:21

😢