Relationscirklen - fra venner over krammevenner til kærester

Placering af krammevenner i relationscirklen

Relationscirklen er en model, som jeg har udviklet for at illustrere, hvordan krammevenner er placeret mellem venner og kærester. Relationscirklen er også en model, man kan bruge til bevidst og gradvis udvikling af intime relationer, f.eks. i forbindelse med dating og kærestesøgning. Både venner, krammevenner og kærester er private relationer, hvis nogen skulle være i … Læs videre Placering af krammevenner i relationscirklen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Sundhedsmedlem or Politisk medlem.
newest oldest most voted
Notify of
Christina Emmy Lind
Guest
Christina Emmy Lind

Det er dælme det sødeste og fineste, jeg har set længe.
Må jeg benytte din model – og selvfølgelig opgive kilde- ?