Kategorier
Den Spirituelle Blog Mere spiritualitet

Placering af krammevenner i relationscirklen

Relationscirklen er en model, som jeg har udviklet for at illustrere, hvordan krammevenner er placeret mellem venner og kærester. Relationscirklen er også en model, man kan bruge til bevidst og gradvis udvikling af intime relationer, f.eks. i forbindelse med dating og kærestesøgning. Både venner, krammevenner og kærester er private relationer, hvis nogen skulle være i […]

Relationscirklen er en model, som jeg har udviklet for at illustrere, hvordan krammevenner er placeret mellem venner og kærester. Relationscirklen er også en model, man kan bruge til bevidst og gradvis udvikling af intime relationer, f.eks. i forbindelse med dating og kærestesøgning. Både venner, krammevenner og kærester er private relationer, hvis nogen skulle være i […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x