Sexsagen: Er jeg offer for en honningfælde i et politisk komplot?

Jeg har tidligere her i bloggen nævnt, at den 29-årige kvinde kan have opsøgt mig som en planlagt honningfælde. Jeg har sågar opfordret politiet til at undersøge muligheden. Betyder det så, at jeg er overbevist om, at jeg er offer for et politisk komplot?

Nej. Det betyder bare, at det kan være en mulighed, hvis nogen har ønsket at lukke munden på mig, fordi de har opfattet mig som politisk farlig.

Jeg må indrømme, at jeg blev meget chokeret over den dybt uretfærdige og uforståelige dom i byretten, og den eneste måde jeg i starten kunne se en form for mening i den situation var, at se hele sagen som et politisk angreb. Jeg var på det tidspunkt dybt involveret i politisk systemkritik og research, og flere af mine politiske aktivistvenner var overbeviste om, at det hele var en fælde for at miskreditere mig, altså ødelægge mit navn og omdømme. Det må man sige, at en voldtægtsdom gør ganske effektivt.

Nu hvor følelserne er faldet mere til ro, så vil jeg stadigvæk ikke udelukke, at nogen har ønsket at tage mig ud af den politiske debat i Danmark, inden jeg rigtigt nåede at komme i gang. Men jeg vurderer sandsynligheden for, at den 29-årige kvinde var en honningfælde, til at være under 1 %. Der er 99 % sandsynlighed for, at hendes adfærd og reaktion skyldes psykologiske forhold i hende og hendes fortid, som jeg ikke havde og stadigvæk ikke har nogen mulighed for at vurdere. Jeg vil møde op i landsretten på mandag med tiltro til, at retten vil søge sandheden og lade retfærdigheden ske fyldest. Alternativet er ikke rigtigt til at leve med.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.