Kan mænd kramme sig ud af homofobi?

Kan mænd kramme sig ud af homofobi?

Jeg har en hypotese om, at mænd kan kramme sig ud af homofobi. Det kunne de måske overveje de der fodboldfans, der håner homoseksuelle fodboldspillere.

Jeg har selv undret mig over min egen homofobi, og for nogle år siden begyndte jeg så at gøre noget ved det. Det startede vel omkring, da jeg åbnede min krammeklub og også begyndte at få mandlige krammevenner. Det vil sige i 2015. Jeg tog meget små skridt i min åbning for, om jeg eventuelt selv kunne have lyster til noget seksuelt med en anden mand. Homofobi kan jo være en måde at dække over en fortrængt lyst til sex med eget køn.

Jeg begyndte stille og roligt og føle mig seksuelt tiltrukket af de unge, lækre fyre på min lokale Joe & The Juice. Især de slanke og veltrænede typer i starten af 20’erne.

Jeg begyndte også at reflektere over min musiksmag. Det første band, jeg blev vild med som teenager var Depeche Mode. Senere blev jeg også meget glad for kunstnere som Erasure, Communards, Bronski Beat og Pet Shop Boys, som jeg med glæde gik og omtalte som bøssemusik. Og så er der mit helt store idol, Robert Smith fra The Cure, der som bekendt går med både makeup og læbestift. Og Morrissey der også er ret homoorienteret i sin musik.

Da jeg selv begyndte at lave musik blev jeg inspireret til at skrive sangen Sometimes I Wish I Were Gay.

Jeg har for nylig omfavnet min fulde erindring om min ungdom. Den omfatter erkendelsen af, at jeg simpelthen var homoseksuel, da jeg var 15-17 år. Jeg havde et forhold med en jævnaldrende dreng. Han fik så andre interesser. Jeg var også meget forelsket i en anden jævnaldrende dreng, som afviste mig offentligt til en fest overfor alle mine venner. Det skammede jeg mig meget over, og det hele fik mig til at lukke ned for den del af min seksualitet. Sangen Strangelove med Depeche Mode minder mig om den tragiske aften, der gjorde mit ungdomsliv ufatteligt ensomt de følgende år.

Siden da har jeg kun haft heteroseksuelle forhold. Jeg har i nyere tid dog en enkelt gang inviteret en mand hjem for at kramme med henblik på at afprøve mine lyster nu som voksen. Han var erfaren ude i det biseksuelle. Han startede med at smide tøjet, hvilket overraskede mig en hel del, da jeg havde forventet, at vi i hvert fald skulle starte med at have tøj på, så jeg stille og rolig kunne mærke efter, hvad jeg egentlig havde lyst til. Men jeg bad ham ikke tage tøjet på igen, så ansvaret er mit. Jeg havde også selv forinden lagt op til mere, end jeg reelt var klar til. Heldigvis talte min penis sit helt klare sprog, så det førte kun til en meget lille smule seksuelt samkvem, før jeg sagde stop og gik min vej. Det kan også være, at han bare ikke var min type. Måske er jeg bare til unge mænd. Tja, det må vel komme an på en prøve…? 🙂

En tanke om “Kan mænd kramme sig ud af homofobi?”

  1. hej per fordi du har haft homoseksuelle oplevelser da du var ung, er du det ikke. du prøver at udvikle det feminine, og hvis i gør og siger de rigtige ting i morgen, håber jeg det går rigtigt. kærlig hilsen Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.