15
Leave a Reply

Please Login to comment
10 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Per BrændgaardClaus willumsenBennyHenrikSøren Werk Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Bjørn Hansen
Guest
Peter Bjørn Hansen

Til lykke!

Christina Emmy Lind
Guest
Christina Emmy Lind

TILLYKKE!
Og hvor er jeg glad for at være borger i et ordentligt retssamfund.

Claus willumsen
Guest
Claus willumsen

Pyha hvor er jeg glad på dine vegne. Du burde have en million i erstatning. Det er så svinsk det der er foregået i byretten, så jeg har ikke ord for det.

Benny
Guest
Benny

Hvorfor svinsk? Der blev afholdt en fair retsag, hvor retten lagde vægt på modpartens udtalelser.
Per har så mulighed for at få prøvet sagen ved en højere instans, som så har vægtet anderledes. Skal modparten så mene at landsretten har handlet svinsk?
Det kan være, og er, umådeligt svært at afgøre denne slags sager, da det ofte er ord mod ord.
For Per er det godt at være blevet frifundet for noget han ikke mente at have gjort (og nu har rettens ord for), men der står også en modpart som har nogle helt andre og måske ikke så glade følelser.

Claus willumsen
Guest
Claus willumsen

Svinsk fordi den dom i byretten ødelægger en mands fremtid. Uanset han nu er blevet frikendt i byretten. Sådan noget har det med at klæbe til folk. Alene det at du nu sætter spørgsmål ved retsforlobet viser, at den nu slettede byretsdom stadig figurer inde i dit hoved. Mig bekendt er der ikke noget fortilfælde, hvor noget lignende har ført til domfældelse. Nu kender vi af gode grunde ikke modpartens postulater, hvilket i sig selv også er en svinestreg i og med hendes udsagn er foregået for lukkede døre. Jeg håber at Per vil blive tilkendt en mega erstatning som… Read more »

Benny
Guest
Benny

Jeg sætter på ingen måde spørgsmålstegn ved retsforløbet, tværtimod. For mig at se har retssystemet netop fungeret som det skal. Det var din brug af ordet svinsk jeg kommenterede på og satte spørgsmålstegn ved. Der er ingen dom der “spøger” hos mig, for Per er frifundet i landsretten og er dermed fundet uskyldig i anklagerne. Hvilket jeg jo også skrev i min kommentar, for det viser at systemet virker. Ikke at det er perfekt, men det er fair og redeligt, da du har rettigheder der overholdes og du har en advokat ved din side. Der er mange fortilfælde hvor noget… Read more »

Claus willumsen
Guest
Claus willumsen

Jeg vil meget gerne besvare dit indlæg dog mener jeg ikke det er stedet her, at føre den debat medmindre Per accepterer det?

Mette Jensen
Guest
Mette Jensen

Fedt fedt fedt MEGA KRAMMER og STORT TILLYKKE 🕊️🕊️🕊️❤️🤗

rie
Guest
rie

Fantastisk!!!!!! TILLYKKE med dig🙋💭🐯☀👼

Kirsten
Guest
Kirsten

Per, jeg kender dig kun yderst perifert – Ankerhus tilbage i 90’erne… du introducerede mig til Nirvana ovre i Kuben.. .. elsker stadig Smells like teen spirit 🙂 – men jeg har hele tiden været overbevist om, at den fængselsdom var vanvittig, og jeg er simpelthen så glad på dine og resten af “mandekønnets” vegne over din frifindelse. Nu skal du nyde din frihed, og din ret til at være den du er, selvom du “stikker ud fra omgivelserne” … man kan ikke være elsket af alle , og jeg er sikker på, at du har gjort masser af gode… Read more »

Kasper
Guest
Kasper

stort tillykke!

Dean
Guest
Dean

Aaaj, det er for fedt. Tusind gange tillykke.🐤🐤👍👍❤️❤️

Søren Werk
Guest
Søren Werk

Tillykke med frifindelsen, Per.
Sig til hvis jeg kan hjælpe med noget.

Henrik
Guest
Henrik

Kære Per,

Stort tillykke med frifindelsen!

Det gør mig virkelig glad dybt inde i hjertet, at der findes retfærdighed i mennesket og i systemet. Og endnu mere glad for at netop du er blevet frifundet efter en dybt urimelig kendelse i byretten – ikke mindst med al det arbejde du har gjort for at finde og formidle sandheden i systemet samt hjælpe andre til mere bevidst kærligt nærvær i krammeklubben.

Rigtig god påske!

Kærlige hilsener og stor åndskrammer,

Henrik fra Østerbro Krammeklub