Jeg er på Facebook igen

Jeg har oprettet en ny facebookprofil i dag. Jeg har valgt at starte helt forfra i stedet for at genaktivere den gamle profil. Jeg havde i øvrigt også to profiler og en side tidligere, hvilket var ret forvirrende.

Nu vil jeg holde mit liv enkelt – også på Facebook. Nogle gange er det rart at få mulighed for at starte forfra. Nye og gamle venner og følgere modtages med åbne arme. Find og følg mig her: https://www.facebook.com/nyperbraendgaard

Jeg var blevet slettet på Facebook på grund af min sexdom fra byretten, som blev annulleret af landsretten i går.

En tanke om “Jeg er på Facebook igen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.