Tak til advokat Mette Grith Stage

Tak!

Tak til Østre Landsret for en retfærdig dom. Tak til advokat Mette Grith Stage for super kompetent og knivskarp hjælp i min ankesag. Jeg skiftede jo advokat fra byretten til landsretten, og jeg har i den proces lært, hvor utrolig vigtigt det er med en dygtig advokat i sådan en sag. Det er ikke nok, … Læs videre Tak!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
rie
rie
onsdag, 17 april 2019, 6:18 06:18

Hold da op et berørende indæg i dag! Gør mig glad!! Ka jo godt li at der både er humor, klarhed også liiiige den sidste spirituelle dimension med! Rie

Benny
Benny
onsdag, 17 april 2019, 7:02 07:02

Det er helt sikkert rædselsfuldt at blive trukket gennem en sag som denne, med mediedækning, folkedomstol og hvad har vi… Jeg er glad for at systemet virker selvom det ikke er perfekt. Det er nemlig svært at navigere i det juridiske uden god rådgivning. At du netop vælger at dit første rigtige indlæg efter sagen er et tak viser at du nok skal klare dig. (Og er i Kristi ånd) Jeg er som skrevet andetsteds en helt neutral udenforstående og har hverken støttet eller fordømt dig – eller kvinden for den sags skyld. Men jeg det skal ikke afholde mig… Read more »