Tak til advokat Mette Grith Stage

Tak!

Tak til Østre Landsret for en retfærdig dom.

Tak til advokat Mette Grith Stage for super kompetent og knivskarp hjælp i min ankesag. Jeg skiftede jo advokat fra byretten til landsretten, og jeg har i den proces lært, hvor utrolig vigtigt det er med en dygtig advokat i sådan en sag. Det er ikke nok, at man selv ved, at man er uskyldig. Man skal også have en advokat, der kan oversætte det til jurasprog, og som i øvrigt har den fornødne erfaring og indsigt i den slags sager. Når man er blevet nedlagt af systemet, så er der stadigvæk håb, når man er nede med Mette. Mette er i øvrigt utroligt sød og meget behagelig for øjnene, men den slags skal man absolut ikke vælge forsvarsadvokat ud fra! Og man skal i hvert fald passe på med, hvad man skriver i blogindlæg, da den slags kan blive brugt imod en i retten! Ja, jeg har lært lidt af hvert, og min humor er nu begyndt at komme tilbage… 🙂

Per Brændgaard siger tak til advokat Mette Grith Stage
Advokat Mette Grith Stage

Tak til de af mine nuværende og tidligere krammeveninder, der stod offentligt frem med støtteerklæring her på min hjemmeside og i medierne.

Tak til alle andre, der privat har vist deres ufravigelige støtte i denne gigantiske krise i mit liv. I ved, hvem I er. De venner, der står fast, når modgangen er størst, er de sande venner. Det vil jeg altid huske!

Tak til B.T., Ekstra Bladet, Se & Hør (og senere i dag også Radio 24/7) for også at bringe nyheden om min frifindelse.

Og tak til Jesus for at have hørt mine bønner om retfærdighed. Som lovet vil jeg nu forstærke mit ydmyge bidrag til at gøre flere i Danmark opmærksomme på din ånd.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
rie
rie
onsdag, 17 april 2019, 6:18 06:18

Hold da op et berørende indæg i dag! Gør mig glad!! Ka jo godt li at der både er humor, klarhed også liiiige den sidste spirituelle dimension med! Rie

Benny
Benny
onsdag, 17 april 2019, 7:02 07:02

Det er helt sikkert rædselsfuldt at blive trukket gennem en sag som denne, med mediedækning, folkedomstol og hvad har vi… Jeg er glad for at systemet virker selvom det ikke er perfekt. Det er nemlig svært at navigere i det juridiske uden god rådgivning. At du netop vælger at dit første rigtige indlæg efter sagen er et tak viser at du nok skal klare dig. (Og er i Kristi ånd) Jeg er som skrevet andetsteds en helt neutral udenforstående og har hverken støttet eller fordømt dig – eller kvinden for den sags skyld. Men jeg det skal ikke afholde mig… Read more »