Polarisering med Paludan

Polarisering: Hvorfor kan vi ikke bare leve i fred med hinanden?

Rasmus Paludans adfærd og reaktionerne på hans adfærd er det mest aktuelle eksempel på den udbredte polarisering i tiden. Modsætninger konfronterer hinanden, og til sidst ender det i vold og kollaps. Det er Del & Hersk, der kan gennemskues og forløses på tre forskellige måder. Del & Hersk (divide et impera) er en magtstrategi fra … Læs videre Polarisering: Hvorfor kan vi ikke bare leve i fred med hinanden?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Sundhedsmedlem or Politisk medlem.
newest oldest most voted
Notify of
rie
Guest
rie

Jeg tror på nr 3. (Det anbefales også at læse martinus kosmologi-han er go til at gi det umiddelbart meningsløse mening. Og hans hj malede symboler er simpelthen så fantastistiske). Og han som selv var vegetar, ytrede altid at han hellere ville være sammen med en glad kødspiser, end en sur vegetar☀