Krigen med terror

Sri Lanka, Christchurch, Boston, London (7/7), New York (9/11), osv. Det burde være klart for enhver, der åbner øjnene, at den såkaldte krig mod terror reelt er en krig med terror.

De islamistiske terrorister blev oprindeligt skabt af CIA i Afghanistan i krigen mod Sovjet. Det skabte Al Qaeda, der i kølvandet på 2003-invasionen af Irak blev udvidet til Islamisk Stat.

De nuværende terrorbegivenheder rundt omkring i verden kan bedst forstås som en zionistisk plan om at udvide Israels grænser og magt. Det har jeg redegjort for i min e-bog FRI. Men det kan kun lade sig gøre, fordi Israels agenda og metoder samtidig tjener andre formål i det helt store spil om magt. Det omfatter de store banker, de store virksomheder, militærindustrien, de superrige familier og faktisk alle, der har gjort sig afhængige af den dollar-baserede økonomi.

Det centrale her er, at Israels agenda om at dominere Mellemøsten og udvide territorium samtidig tjener den petrodollar-baserede økonomis interesser ved at sætte sig på olien. Det betyder, at også Danmarks økonomi på en forskruet måde er blevet afhængig af en kriminel apartheid-stat, der især siden 11. september 2001 har styret verden med terror i tæt samarbejde med USAs korrupte ledelse.

Det er tilsyneladende umuligt at få danske journalister og medier til at forholde sig til det lag af kontrol og styring, der ligger bag overfladen af islamistisk terror. Det er først, når en betydelig mængde kritiske journalister og forskere tør grave et spadestik dybere, at vi kan få løst problemet med terror og få bagmændene draget til ansvar for os, folket. Det kræver, at vi som nation kan leve med den usikkerhed at lade vores økonomi været styret af nogle andre end det amerikanske militærs ulovlige invasioner af olieproducende lande som Syrien og Irak.

Jeg ved ikke, hvordan du har det, men jeg bryder mig ikke om at vide, at mine penges værdi er baseret på terror, krig, undertrykkelse og drab på tonsvis af uskyldige mennesker. Vi burde som civilisation have udviklet os til et højere stadie på nuværende tidspunkt.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments