Penge kan bevise, at hvad som helst er sundt

Ny undersøgelse bekræfter den opfattelse af ernæringsforskningen, som jeg beskriver i min nye bog FRI: Ernæringsforskning bliver i dag alt for ofte drevet som en privat virksomhed, hvor en tilpas stor donation kan producere beviser for, at hvad som helst er sundt.

I min bog afslører jeg de metoder, som ernæringsforskere bruger til at sikre, at deres sponsorer bliver glade, så pengestrømmen kan fortsætte.

En alt for stor del af den offentlige ernæringsforskning er i dag reelt ikke andet end en integreret del af fødevareindustriens produktudvikling og PR. Industrien outsourcer forskningen til det offentlige/private udelukkende for at øge troværdigheden af de narrativer, som forskningen danner grundlag for. Ellers ville de da bare have lavet forskningen selv, så de var helt sikre på 100 % kontrol.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of