Vi skændes for meget og debatterer for lidt

Siden jeg først begyndte at blande mig i den offentlige sundhedsdebat for 19 år siden med min debutbog Spis som du vil, så har jeg oplevet et stort forfald i debatkulturen i Danmark. Det begyndte for alvor at gå galt med udbredelsen af de sociale medier med Facebook i front her i landet. Problemet er, … Læs videre Vi skændes for meget og debatterer for lidt
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
claus
tirsdag, 30 juli 2019, 10:41 10:41

Jeg ser det som et stort problem, at folk begynder at diskutere på basis af bottom up (meget detaljeret) istedet for top down hvor man har et overordnet mål.