Kategorier
Mere nyt Nyhedsbloggen Propagandabloggen

Jeg er ikke længere polyamorøs: nu er jeg fri

Jeg sprang ud som polyamorøs i 2015, og det har været en interessant opdagelsesrejse ud i kærlighed og relationer. Jeg opfatter ikke længere mig selv som polyamorøs. Jeg har i stedet opfundet en ny betegnelse, der bedre beskriver, hvordan jeg har det med den kærlighed: friamorøs. Hvor polyamori er kærestelignende forhold til flere samtidig, så […]

Jeg sprang ud som polyamorøs i 2015, og det har været en interessant opdagelsesrejse ud i kærlighed og relationer. Jeg opfatter ikke længere mig selv som polyamorøs. Jeg har i stedet opfundet en ny betegnelse, der bedre beskriver, hvordan jeg har det med den kærlighed: friamorøs. Hvor polyamori er kærestelignende forhold til flere samtidig, så […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x