Star Trek Visionen

Sund kurs for verden: Star Trek Visionen

Det er ikke kun individer, der kan bestræbe sig på at være på en sund kurs. Det kan verden som helhed også. Men hvad er en sund kurs for verden egentlig?

Den nuværende kurs kan bedst beskrives som Det Amerikanske Imperium. USA og dets allierede søger at udvide deres magt i verden ved på aggressiv og bedragerisk måde at søge militære konfrontation med andre nationer. I skrivende stund er turen kommet til Iran.

Da Rusland og Kina har atomvåben (og støtter Iran), og da de ikke ønsker at underlægge sig Det Amerikanske Imperium, så er der grænser for dette imperiums udbredelse. Alternativet er atomkrig, som desværre slet ikke er urealistisk, når man ser på den tosse, der har fingeren på atom-aftrækkeren i USA lige nu. Heldigvis har Rusland og Kina mindre psykopatisk ledelse, og mindst én gang i historien kan vi takke Rusland for, at vi ikke blev smadret af atombomber som følge af amerikansk aggression.

Men hvis USAs nuværende kurs fortsætter, så er nulstilning af verden som følge af meget-ødelæggende atomkrig den eneste logiske konsekvens. Det vil reducere Jordens befolkning til en brøkdel af den nuværende, og en lille elite-gruppe i Det Amerikanske Imperium kan så, hvis de overlever deres egen massakre, bygge verden op på ny med total magt via det militær m.v., de har haft gemt af vejen i atom-sikre bunkere.

Man skal ikke have en doktorgrad i psykologi for at gennemskue, at det er en psykopatisk kurs. Det kræver måske en doktorgrad i psykologi at forstå, hvorfor der ikke er voldsomme protester mod den kurs. Det er i hvert fald en gåde for mig, at så mange kan være så ligeglade, mens vi konstant er tæt på 3. Verdenskrig på grund af Det Amerikanske Imperium.

Små skridt fra Det Amerikanske Imperium til Star Trek Visionen

Alternativet til Det Amerikanske Imperium kalder jeg Star Trek Visionen. Det er en fremtidsvision, hvor mennesket udvikler visdom, ydmyghed og respekt for hinandens forskellige kulturer uden behov for at andre skal underlægge sig ens egen verdensopfattelse. Det leder til en verden, hvor vi kan leve i fredelig sameksistens.

Her i Vesten kan vi øve os nu i at leve i fredelig sameksistens med mennesker fra en muslimsk kultur. Man kan måske sammenligne muslimer med klingonerne i Star Trek, der efter at have bekriget hinanden lærer at leve sammen i fred.

Star Trek Visionen kan dog først blive en realitet, når hver enkelt af os begynder at gøre aktivt modstand, når vi oplever propaganda fra Det Amerikanske Imperium. Vi skal indse, at Det Amerikanske Imperium absolut ikke er i vores interesse (eller i amerikanernes for den slags skyld). Det er faktisk kun godt for en lille elite af stinkende rige psykopater, der ikke har andet at lave end at udtænke manipulerende planer om at opnå det ultimative herredømme over verden. Deres største – eller måske eneste – frygt er, at en tilstrækkelig stor andel af verdens befolkning (os helt almindelige mennesker) opdager og gennemskuer deres magtspil.

“Nobody made a greater mistake than he who did nothing because he could do only a little.”
Edmund Burke (1729-1797)

Og det er let at gøre ikke-voldelig modstand mod imperiet: Du skal bare holde op med at forbruge de medier, der formidler deres voldspropaganda. Det omfatter stort set samtlige af de almindelige nyhedsmedier i Danmark. Når vi holder op med at indtage mediernes propaganda, så bliver mediernes ledelser ramt det eneste sted, der bekymrer dem: på økonomien. Og så bliver de nødt til at genindføre rigtig journalistik i dansk presse i stedet for at køre copy/paste fra pressemeddelelser.

Du har magten!

Hvad er ét lille skridt du kan tage fra Det Amerikanske Imperium til Star Trek Visionen i dag?

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments