Kategorier
Fremhævet Gratis Indlæg/Post Public Slankebloggen SPG Sundhedspressen

Sommerfed? Prøv Cross-Fat

Cross-Fat er en holistisk tilgang til problemerne ved overvægt. Og hvad er problemerne egentlig?

Problem 1: For meget fedt

Det kan du løse med flere små skridt, mere mindful spisning og mere fysisk aktivitet. Hvis årsagen til din vægtøgning er sommerferie, så burde kiloene forsvinde af sig selv igen, når årsagen (sommerferien) er væk.

I Cross-Fat kombinerer du alle tre metoder: små skridt i kosten, mere sanseligt nærvær i spisningen og mere motion på en måde, der føles meningsfuld for dig i din hverdag. Målet er at øge fedtforbrændingen via negativ kaloriebalance.

Problem 2: For øget risiko for sygdom

For meget fedt på kroppen kan øge risikoen for bl.a. type 2-diabetes og hjertekarsygdom.

Hvis du vejer for meget for meget (ikke en gentagelse), så vil det være godt for din sygdomsrisiko at nedbringe din kropsvægt (se problem 1). Hvis kiloene er genstridige, og de reelt udgør en sygdomsrisiko, så kan du heldigvis nedbringe din risiko for overvægts-relateret sygdom ved at leve ekstra sundt på anden vis: sund kost, fysisk aktivitet, osv.

Hvis du kun vejer for meget i forhold til dine tanker om, hvad du brude veje, så får du mest ud af at give slip på de tanker. Så vejer du kun for meget – og ikke for meget for meget, hvis du forstår…

Problem 3: Nedsat kropsglæde

Det er min erfaring, at det største og hyppigste problem ved “overvægt” er, at når man oplever sin krop som “overvægtig”, så falder kropsglæden. Tanker, der medfører nedsat kropsglæde, er usunde. Hvis det er tilfældet for dig, så vil du få mest sundhed ud af at arbejde psykologisk og kropsligt med din kropsglæde. Dit mål er at nyde kroppen, præcis som den er nu og ikke først, når du lige har tabt de sidste par kilo.

Cross-Fat i stedet for slankekur

Hvilken del af Cross-Fat er mest relevant for dig? Del (problem) 1, 2 eller 3? Eller måske alle tre? Så er du en rendyrket Cross-Fatter!

Book en tid til individuel ernæringsrådgivning

Bliv medlem af PerBraendgaard.dk og få adgang til personlig vejledning online

Har du prøvet Det Holistiske Slankekursus? Bliv slank via e-mail. Start, når du vil.

0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x