Hvad er problemet med Israel?

Jeg har brugt en hel del tid og energi på at studere staten Israels historie og zionistisk terror. Her er, hvad jeg er kommet frem til.

Problemet med Israel er ikke, at staten eksisterer. Det må den gerne efter aftale i FN. Problemet er, at Israel har misbrugt deres militær til at besætte palæstinensisk område, og den vestlige verden finder sig i Israels ulovlige besættelse og apartheid-behandling af palæstinenserne. Det burde være ret enkelt for FN at presse Israel tilbage til deres lovlige grænser.

Problemet med Israel er ikke, at det er en jødisk stat. Problemet er, at de misbruger historien om mishandling af jøder til at mishandle muslimer/palæstinensere på samme måde. Selv små børn kan forstå, at selvom man er blevet mobbet i skolen, så giver det ikke en ret til at mobbe andre børn. Det må Israel også kunne forstå, hvis alle tør sige det til dem.

Problemet med Israel er ikke, at Israel er truet af de arabiske lande. Problemet er, at Israel truer de omkringliggende lande, fordi Israel ønsker at fylde meget mere end nu.

Problemet med Israel er ikke så meget, at de selv fører krig. Problemet er, at de har forført, bestukket og afpresset amerikanske politikere til at misbruge USAs militær til at føre Israels krige.

Israel født med terror

Grundlæggelsen af Israel startede med terror udført af militante zionister (israelske nationalister), hvor de prøvede at give muslimer skylden. Den uafhængige journalist og Israel/Palæstina-ekspert Christopher Bollyn (og mange andre) har sandsynliggjort, at terrorangrebet på USA den 11. september 2001 var en fortsættelse af denne kriminelle tradition. Altså: Israel gjorde det for at give muslimerne skylden, så USA og dets allierede ville føre krig mod Israels fjender i Mellemøsten, så Israel på sigt kan blive den største nation i Mellemøsten, eller så dommedag kan blive fremskyndet. Det er tilsyneladende meget fanatiske/psykopatiske motiver, der driver mange zionister, selvom de fleste nok bare er det for at opnå penge og magt.

Det er ikke for sent med en ordentlig og uafhængig undersøgelse af 9/11, så de virkeligt skyldige kan blive bragt for retten.

Læs mere om Israels kriminelle historie i bogen FRI.

Jøder protesterer mod Israel

Anti-zionisme er ikke anti-semitisme

Ægte jøder kæmper imod Israel og zionisme

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om