Derfor skal du se Netflix-serien Black Mirror

Netflix-serien Black Mirror er en genial fremtids-tekno-dystopi af Charlie Brooker. Det er moderne TV, når det er allerbedst. Se den!

Antologien tager udgangspunkt i nuværende og spirende teknologier som f.eks. sociale medier, datingapps, kunstig intelligens, robotter, overvågning, computerspil og implantater. Den skuer så ind i fremtiden og skaber et billede af, hvor galt det kan gå, hvis den teknologiske udvikling kommer ud af vores kontrol.

Tonen i Black Mirror er mørk og dyster og indeholder gevaldige vink med vognstænger om, at vi skal tage os sammen NU, hvis vi vil undgå at blive underlagt total teknologisk kontrol.

Og så er Black Mirror først og fremmest virkelig godt lavet, underholdende og med tankevækkende plots.

How TV Ruined Your Life

En anden lige så genial serie af Charlie Brooker er How TV Ruined Your Life. Den serie leverer en underholdende og knivskarp kritik af moderne TV. Den er på YouTube.

Hvad har det med sundhed at gøre? Jo, ser du, teknologi- og mediebevidsthed er vigtige dele af holistisk sundhed. Det er også vigtigt at vælge sin underholdning med omhu. Når du alligevel ligger og slapper foran skærmen, hvorfor så ikke se noget, der gør dig klogere i stedet for dummere? 🙂

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments