Derfor er 11. september stadigvæk relevant

Angrebet på USA den 11. september 2001 skabte en ny verdensorden, som vi stadigvæk er underlagt.

De fleste har forståeligt nok mest lyst til at lægge det 18 år gamle traume bag sig, tænke positivt og se fremad. 9/11 var et globalt, kollektivt traume, og det er ubehageligt at rippe op i gamle sår.

Jeg husker selv tydeligt, hvor jeg var, da det skete. Jeg var på arbejde på min daværende arbejdsplads Mannov, og vi så det hele ske live på en stor TV-skærm i mødelokalet. Jeg følte meget stærkt, at det ikke kun var USA, der var under angreb; det var hele Vesten, og her i Danmark var vi også i fare. Muslimerne kommer!

Jeg ringede til min datters mor for at sikre mig, at de var ok. Jeg følte trang til at beskytte mine kære. Nu måtte vi stå sammen mod den onde Osama bin Laden og hans islamistiske terrorister.

Heldigvis kunne Israels ledelse hurtigt gå på de internationale TV-kanaler og fortælle os, hvem der havde gjort det, og hvordan vi kunne undgå, at det sker igen: Vi skal starte en global krig mod terror. Ja! Hævn! Jeg var helt med på den.

Jeg troede fuldt og fast på den officielle historie om 9/11 indtil sommeren 2016, hvor jeg tilfældigt faldt over kritik, der var overraskende velbegrundet og veldokumenteret. Jeg troede ellers, at alle der kritiserede officielle forklaringer om noget som helst var en flok tossede klaphatte. Men her var tale om veluddannede fagfolk uden en historie med vanvittige konspirationsteorier.

Jeg følte mig kaldet til grave dybt i 9/11-sagen, og resultatet af min research har jeg formidlet i bogen FRI – En personlig beretning om illusionernes lænker.

Derfor er 9/11 stadigvæk relevant

Her er min top 10-liste med grunde til, at 9/11 (11. september 2001) stadigvæk er toprelevant for alle i Danmark:

  1. Den officielle historie er ikke bevist herunder den fundamentale relevans af at føre en krig mod muslimsk terror.
  2. Danske soldater har mistet liv, lemmer og livskvalitet baseret på en udokumenteret forklaring om 9/11 fra Israels og USAs ledelse.
  3. Frygten for at muslimske terrorister skal ramme Danmark er stadigvæk en væsentlig del af fortællingen bag den danske krigsindsats i Mellemøsten.
  4. Hvis de kunne lyve om 9/11, hvad kunne de så ellers lyve om? Ja, f.eks. at Saddam Hussein havde “Weapons of Mass Destruction”, så vi blev nødt til at invadere Irak – og derved skabe Islamisk Stat, som den perfekt Bøhmand til at fortsætte den bedrageriske krig mod terror over alt i verden, f.eks. i Syrien.
  5. Danske medier har siden 11. september 2001 (eller få dage derefter) ikke foretaget selvstændig journalistisk research af udenrigspolitiske emner, der omfatter krig og terror. Lammet af frygt består nyheder om de emner i dag af copy/paste fra de internationale nyhedsbureauer. Det journalistiske princip om altid også at høre modparten i en sag er blevet fjernet. Arbejdet som global krigspropagandist med de internationale mainstream-medier som målgruppe har aldrig været lettere.
  6. Våbengørelsen af begrebet ‘konspirationsteori’ blev startet af CIA, da mange ikke troede på den officielle forklaring om mordet på USAs sidste rigtige præsident, John F. Kennedy. Da nogle også begyndte at tvivle på 9/11-historien, så startede en informationskrigen med fornyet intensitet med fokus på avancerede psykologiske operationer for at få åbentsindede mennesker til at tro på alternative forklaringer om andre emner, som det i modsætning til 9/11 er let at modbevise. Målet har været, tror jeg, at få kritikere af 9/11 til at falde i mindst én af disse psykologiske fælder, hvorved 9/11-kritikerne mister deres troværdighed og bliver politisk uskadeliggjort. Og samtidig få alle andre til ikke at turde røre 9/11 med en ildtang. Aldrig har så mange danskere troet på så mange tossede ting som nu. Der er f.eks. mange, der oprigtigt tror på, at Jorden i virkeligheden er flad.
  7. Den kollektive frygt, som 9/11 inficerede den vestlige verden med , er blevet misbrugt til at begrænse den politiske ytringsfrihed i Danmark med vedtagelsen af Påvirkningsloven. Nu kan man komme i fængsel i op til 12 år for at viderebringe informationer, der kommer fra en udenlandsk efterretningstjeneste. Situationen er grotesk, da de danske medier nærmest dagligt gør netop det; de viderebringer informationer, der direkte eller indirekte efter min vurdering må stamme fra amerikanske efterretningstjenester. Så vidt jeg ved, er ingen danske chefredaktører blevet fængslet endnu, selvom der burde starte et ny politisag mindst en gang om ugen, sådan som danske medier trofast kun fortæller den amerikanske version af verden. Og så vidt jeg ved, så er USA ikke Danmark. Det virker på mig som om, at dansk presse fuldstændigt har opgivet at forholde sig til den amerikanske krigsmaskine og imperialisme på en selvstændigt tænkende måde.
  8. Den nye regering har netop vist, at de vil fortsatte den krigsliderlige stil og sende flere danske soldater i kamp for USA, Israel og den militærindustri, der er afhængig af krig for at tjene penge. Og de banker der tjener fedt på at finansiere nationer i krig. Krig er big business! Men ingen forretning er så usund som krig.
  9. Vi kan stadigvæk håbe, at den nye regering vil genåbne Irak/Afghanistan-kommissionen, så de ansvarlige danske politikere (inkl. Anders Fogh Rasmussen) kan blive bragt for retten. Meget tyder på, at de ansvarlige politikere vidste, at der slet ikke var beviser nok til at sende danske soldater i krig, men de har sikkert følt sig presset af USA, hvilket ikke bør godtages som en undskyldning i dansk ret.
  10. Krig er usundt. Fred er sundt. Vi opnår først fred i verden, når vi tør se sandheden om 9/11 i øjnene. Så længe propagandaen om 9/11 får lov til at fortsætte, så vil krigene også fortsætte.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments