Dovendyret træner igen

Efter en langvarig pause helt uden struktureret fysisk træning og motion, så har jeg nu meldt mig ind i Fitness World igen. Og jeg har været afsted fire gange indtil videre!

Jeg vil benytte lejligheden til at blogge om, hvordan det er at være erfaren begynder, og hvordan jeg implementerer mine dovendyrsprincipper, så træningen bliver bæredygtig denne gang.

I dag har jeg f.eks. været henne og træne i det nye Fitness World på Østerport Station. Det er et ret fedt center med nyt, lækkert udstyr.

Det tager én sang at cykle derhen, så transporten er til at overkomme. Jeg klæder om hjemmefra, da omklædning er noget af det bøvlede ved træning efter min mening. Og jeg skifter så lidt tøj som nødvendigt.

Efter træningen i dag fik jeg tjekket den nye Irma ud, som er åbnet lige ved siden af fitnesscentret på Østerport. Jeg købte en færdigsalat (Stenaldersalat med kylling), som jeg tog med hjem og spiste for lidt siden. Den smagte godt nok, og min tarm er nu fyldt godt op med proteiner og kostfibre.

Dovendyret kan godt lide, at træning, indkøb og sund færdigmad kan kombineres let.

Fra træning til trøstespisning gav 10 kg fedt

Fitness World har i øvrigt fået et apparat, der kan måle vægt og kropssammensætning. Jeg målte mig forrige gang, jeg var der. Den målte mig til en kropsvægt på 87,5 kg, et BMI på 26,7, en fedtprocent på 20,9 og 39,2 kg muskelmasse. Erstatning af træning med trøstespisning har således bevirket en vægtøgning på 10 kg for mig (og det er ikke musklerne, der er vokset). Det er dog ikke noget, jeg ærgrer mig over, da andre aspekter af holistisk sundhed trængte sig på i en periode, og da jeg havde brug for trøstespisning for ikke at falde helt ned i depressionens dybe, sorte hul.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments