Har du prøvet Food Walking?

Jeg er nået det det punkt i min personlige udvikling (eller indvikling, afhængigt af perspektiv), at jeg ikke gider gå en motionstur med mindre, at der er et andet konkret formål.

Det formål, som jeg kan finde hver dag, er, at jeg skal have noget at spise. Jeg gider ikke gå ud efter morgenmad, da jeg er for doven til det, med mindre selvfølgelig at jeg er løbet tør for havregryn eller kaffe. Men jeg gider godt gå ud efter frokost eller aftensmad. Det giver to oplagte motiver for motion to gange hver dag! Wow!

Min erfaring viser mig, at jeg tilmed kan finde på at gå en omvej, hvis der er noget interessant at se på vejen, eller hvis musikken er god. På den måde kan det give en rask gåtur på et effektivt antal minutter hen til dagens spisested. Og hvis det så tilmed er sund mad, så er det jo total win/win på sundhedskontoen! Og man gør noget godt for dansk økonomi. What’s not to like?

I går gik turen gennem Fælledparken hen til Natur Tørst på Østerbrogade 140. Supersund mad og drikke, venligt personale og tropisk stemning. Et lækkert sted.

PS: Natur Tørst har ikke sponsoreret dette indlæg. Desværre. 🙂

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments