Kategorier
Frihedspressen Indlæg Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Klimaforskerne er IKKE enige

Et effektivt middel i propaganda er udeladelse af information og evidens. I klimapropagandaen bliver alle forskere, der forholder sig kritisk til det herskende narrativ stort set aldrig omtalt. Det skaber illusionen om, at der er bred enighed om klimapanikken, selvom der er reelt er stor tvivl.

ProCon.org har lavet en neutral gennemgang af argumenterne for og imod påstanden om, at globale klimaforandringer især skyldes menneskers aktivitet. Hvis du interesserer dig for klimasagen, så synes jeg, at du skulle tage og læse den gennemgang og tænke selv.

Noget andet, som vi stort set aldrig hører om, er de mange fordele, der er ved den meget moderate globale opvarmning, der reelt er sket siden Den Lille Istid. Især for os her i Norden, er det en kæmpe fordel. Det beskæfter denne artikel sig med, selvom den går ud fra de temperaturudsigter, der har vist sig ikke at holde vand.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

4 4 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x