Mænd har ret til at udtrykke lyst

At blive uskyldigt dømt for voldtægt har ikke fået mig til at blive kvindehader. Når jeg giver MeToo-feminismen modstand, så er det kritik af en ideologi, der er gået over gevind og løbet af sporet. Det er ikke en kritik af eller mistænkeliggørelse af alle kvinder.

De fleste kvinder er dejlige, fornuftige og ufarlige at vise interesse for. Spørgsmålet er, om vi mænd tør det i en kultur, der er præget af ensidig MeToo-feminisme. Og om vi tør gå i debat med kvinder, der når som helst kan trække MeToo-kortet og starte en shitstorm.

Jeg har været hele turen i gennem på værst tænkelige måde. Jeg har ikke noget at miste, så jeg tør godt gå i fredelig debat mod den MeToo-bevægelse og militante feminisme, der truer mænds ret til at være mænd.

Jeg er far til en datter på 19 år, så jeg har ligesom en medfødt interesse i kvinders rettigheder. Kvinder har selvfølgelig ret til at ytre sig, hvis de bliver uretfærdigt behandlet af mænd, og hvis mænd begår voldtægt, så skal de selvfølgelig straffes retfærdigt. Men det er som med alt andet i livet et spørgsmål om balance. Mænd har også ret til at ytre sig, når vi bliver uretfærdigt behandlet af kvinder, og hvis kvinder foretager falske anmeldelser af mænd, så er det selvfølgelig kvinderne og ikke mændene, der skal straffes.

“Mænds sociale og juridiske rettigheder til at føle og udtrykke liderlighed overfor kvinder skal genetableres.”

Det er simpelthen et spørgsmål om at genskabe en sund balance i debatten om relationen mellem kvinder og mænd, inden alle liderlige mænd bliver indsat på MeToo-afdelingen på Herstedvester. Ja, Herstedvester Fængsel har faktisk en afdeling, som fængselspersonalet selv omtaler som ‘MeToo-afdelingen’ bestående af fredelige mænd dømt for voldtægt uden beviser, alene fordi kvinder har følt sig voldtaget. Det var en mor til en uskyldigt dømt ung mand, der gjorde mig opmærksom på det. Hans liv er nu ødelagt, og han vil formentlig forblive en kvindehader for evigt uden tiltro til retssystemet. Det er trist. Det kan vi ikke være bekendt.

De fleste kvinder er bare dejlige

Mænds sociale og juridiske rettigheder til at føle og udtrykke liderlighed overfor kvinder skal genetableres. Heldigvis er der stadigvæk mange kvinder, der ser det som et kompliment og ikke som en krænkelse, når en mand udtrykker lyst på en respektfuld måde. Der er dog sikkert også mange mænd, der kunne have godt af at lære at udtrykke deres beundring af kvinder på mere konstruktive måder; både for deres egen og for kvindernes skyld.

Mænd har lige så meget ret til at udtrykke lyst, som kvinder har ret til at sige nej. Det handler om ytringsfrihed og retten til at udtrykke sin seksualitet, også selvom man “kun” er en heteroseksuel mand, der tilmed bærer på arvesynden.

Hvis missionen lykkes, så vil det føre til mere og bedre sex for flere mænd og kvinder i Danmark. Og vi skal sætte ind nu, inden alle mænd skifter rigtige kvinder ud med porno, sexdukker og kunstig virkelighed.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of