Comeback til ernæring

Jeg er nu klar til at gøre comeback til mit fag: ernæring. I 2016 trak jeg stikket ud for at fordybe mig i personlige, politiske og spirituelle emner. Jeg har gået gennem shitstorm og kriser, men jeg føler, at jeg nu er kommet styrket ud på den anden side.

Mit comeback til ernæring betyder, at de åbne indlæg i Brændgaards Blog fremover primært vil handle om ernæring. Jeg vil stadigvæk blogge om andre emner (jeg kan jo ikke lade være), men det vil kun være medlemmer, der kan læse dem. Medlemmer vil samtidig have mulighed for at komme med forslag til fremtidige indlæg både om ernæring og om andre emner.

Se også: Brændgaards Bedste Kostråd

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of