Kategorier
Ernæring (abonnement) Ernæringsbloggen Indlæg Sundhedspressen

Her er det bedste vitamin mod migræne

Migræne er en belastende sygdom, som jeg selv har døjet med, siden jeg var ung. For nogle år siden faldt jeg over ernæringsforskning, der viste, at B2-vitamin og magnesium kan have en god forebyggende virkning. Jeg har prøvet mig frem og nu fundet det vitaminprodukt, som jeg mener er det bedste mod migræne.

Det er den grønne B2 25 mg fra dansk farmaceutisk industri a/s. Jeg tager selv tre af dem om dagen for at forebygge anfald. En tablet om morgenen, en midt på dagen og en om aftenen. Det er vigtigt at vælge det rigtige B-vitaminprodukt for at få det rigtige B-vitamin i den effektive form mod migræne.

Den grønne B2 er bare så go’

Her kan du købe det effektive B2 mod migræne:

Hvis du klikker på linksene, bliver du ført direkte til de rigtige produkter.

Jeg har forgæves ledt efter det hos både apoteket og Matas.

Husk at det skal tages forebyggende og altså ikke kun i forbindelse med anfald. Det skal også tages i en tilstrækkelig høj dosis og jævnt fordelt ud over dagen for at virke. Og du skal selvfølgelig kun tage det, hvis du tidligere har haft migræneanfald og frygter at få nye anfald. B2 er ikke doping til hovedet. Du skal mere se denne form for ernæringsterapi som forebyggende medicin, og det er da også langt højere doser, end du egentlig har behov for rent ernæringsmæssigt. Tal med din læge, hvis du er i tvivl, om det kan være noget for dig.

Denne artikel er (desværre) ikke sponsoreret af nogen.

5 2 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading