Kategorier
Abonnement Den Politiske Blog FPA Frihedspressen Indlæg Klassiker Politik (abonnement)

MeToo: Kagen tvang mig!

Jeg spår, at den nuværende MeToo-epidemi af kvinder, der ikke kan eller vil tage ansvar for deres lyster og handlinger, snart vil sprede sig til kageområdet.

Situationen bliver den, at kvinder melder bagere og kagesælgere til politiet, efter de har spist kage. Hvis der ikke var nogen, der lavede eller solgte kager, så ville man jo ikke falde for deres syndige fristelser. Den enkelte kvinde har selvfølgelig ikke noget personligt ansvar for at vælge at købe og indtage kagen. Det er bageren, der har krænket kvinden ved at sætte den lækre kage i vinduet!

Set i lyset af hvor alvorligt konsekvenser, det kan have for sundheden at spise for meget kage, så kan bagere se frem til lange fængselsstraffe for deres sundhedskrænkende adfærd. Eller i det mindste vil kvinderne kunne søge økonomisk erstatning for de ekstra kalorier, som bageren har påført hende. Med den udbredte brug af at tage billeder af alt, hvad man spiser, så bliver det forholdsvis let for kvinder at dokumentere omfanget af bagerens krænkelser og dermed størrelsen af den økonomiske erstatning. Erstatning er jo kun rimelig, da overspisning af kage kan øge udgifterne til medicin mod bl.a. type 2-diabetes.

Hvad sker der for kvinder??

Man kunne også lave en app, hvor kvinder kan melde kaloriekrænkere til andre kvinder, ligesom den nye dating-app med indbygget MeToo-funktion til de kvindelige bruger. I Ekstra Bladet kunne man også læse om en kvinde, der gav sko skylden for spritkørsel. Hvad sker der for (nogle) kvinder??

Helt alvorligt: Løsningen må være, at det store flertal af fornuftige, ansvarsfulde kvinder melder sig på banen i debatten og modsiger det lille mindretal af umodne, ansvarsfralæggende kvinder, der nyder deres MeToo-offeridentitet og samtidig krænker alle andre kvinder, som almindelige danske mænd bliver mere og mere bange for at have kontakt med. Vi kan ikke høre, når I fornuftige kvinder bare sidder stille bag skærmen og ryster på hovedet af MeToo-feministerne. Kom på banen nu, inden vi alle flygter til Østeuropa og Asien, hvor vi ikke skal høre på så meget brok!


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

3.7 3 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading