Mangel på ligestilling i sexarbejde

Der er en stor mangel på ligestilling indenfor sexarbejde. De fleste jobs tilfalder kvinder, og mænd i branchen får meget lavere løn end kvinder.

Der er flere mænd, der ønsker at købe sex af kvinder, end der er kvinder, der ønsker at købe sex af mænd. Der er formentlig også flere mænd, der ville have det helt fint med at modtage penge for sex, end der er kvinder, der ville det samme. Disse kønsforskelle i markedet er nok den primære årsag til den nuværende mangel på ligestilling.

Det er min klare holdning, at både kvinder og mænd fortsat skal have ret til at både sælge og købe sex. Vi skal have aftabuiseret området, bl.a. så sexarbejdere kan få bedre forhold og større anerkendelse. De gør et vigtigt arbejde, bl.a. i forhold til personer med handicap, der ellers kan have svært ved at finde en sexpartner.

Uligestillingen på sexmarkedet er formentlig forstærket af den aktuelle #MeToo-bølge, der kan afskrække nogle mænd fra at tilbyde sex til kvinder. En mand kan jo risikere, at den kvindelige kunde går til feministerne eller politiet og påstår, at hun blev tvunget til at købe sex af manden, eller at hun har taget skade af købet. Nu om stunder kan en mand desværre ikke stole på en kvindes ja i den situation. Det er nødvendigt med video- eller lydoptagelser for at være på den sikre side. Og det slags kan være bøvlet at installere i soveværelset. Det er sikkert også ulovligt med den slags hemmelige optagelser, selvom det er nødvendigt som mand i branchen.

Kram dig til bedre sex

Jeg tror dog, at den primære grund til manglen på ligestilling er, at mænd generelt har et dårligt ry som sexpartnere for kvinder. Så det er absolut ikke noget, kvinderne gider betale for. Mændene står jo også i kø for at ville give det gratis hver fredag og lørdag nat i byen – og på Tinder og så videre. Blandt andet derfor starter jeg snart en pilotforsøg med sexkursus til mænd, hvor mænd kan lære at blive bedre elskere – uanset om det er noget, de vil tjene penge på, eller de bare vil gøre deres kvinder glade. I forsøget lader jeg kvinder evaluere mændenes udvikling. Holdet er kun for mænd. Og inden du ringer og melder mig til politiet for rufferi: Jeg vil ikke udleje mændene bagefter. Jeg vil kun uddanne dem, og så må de gøre med deres kompetencer, som de vil. Og det er ikke ulovligt endnu.

Mange mænd har brug for at lære, at sex handler om andet end at køre på, indtil man har fået sin udløsning. Man kan f.eks. også dyrke krammesex, hvor man tager den krammende intention og berøring med ind i det fysisk seksuelle samvær. Når en mand har trænet sin pubococcygeus-muskel, så kan han kramme kvindens vagina indefra. Hvis det gøres med nærvær og energi, så kan det fremkalde orgasme hos kvinden, helt uden at manden behøver bevæge penis frem og tilbage. Han holder den stille i frem-og-tilbage-retningen, mens den krammer vagina indefra og ud ved rytmiske sammentrækninger i penis-musklen med det svære navn. Orgasme kræver dog også, at kvinden kan og vil åbne op følelses- og energimæssigt, og at der er en god og tryg relation mellem parterne. Krammesex er ikke kun et spørgsmål om mekanik og teknik.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of