MeToo og nationalkonservatisme: Krigen mod liberalisme

Danmarks sidste liberale parti – Liberal Alliance – er ved at gå i opløsning, og resterne prøver at appellere til den populistiske holdning om, at alt dårligt i Danmark skyldes “de fremmede”.

Nationalkonservatismen har allerede fjernet de fleste rester af liberal tankegang i de såkaldt borgerlige, blå partier. Alle prøver at være en bedre udgave af Dansk Folkeparti, dvs. en lidt lysere nuance af sort.

Jeg opfatter også terrorbevægelsen MeToo som et forsøg på at kvæle liberal tankegang i den danske befolkning. Individet er på vej til at holde op med at eksistere. Om kort tid er vores identitet hverken mere eller mindre, end den samfundsgruppe vi tilhører: danskere, flygtninge, kvinder, mænd.

Jeg ved godt, at Venstre kalder sig Danmarks Liberale Parti. Men deres politik er jo meget lidt liberal og alt for meget et simpelt mix af Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti. Det er i det hele taget svært at se forskel på Venstre og Socialdemokratiet nu.

Især Enhedslisten har købt MeToo-propagandaen. For nylig lykkedes det en borgmester fra Enhedslisten at få en ung mand idømt et år fængsel for voldtægt, selvom hverken manden selv, eller kvinden han havde haft sex med, havde oplevet det som voldtægt. Det er i øvrigt tabu at ytre undren over, at en politiker er vidne til, hvad hun åbenbart har oplevet som en voldtægt uden at bryde ind. Det er også tabu at filosofere om, hvorvidt borgmesteren kan have været motiveret af jalousi, da hun selv havde et seksuelt forhold til manden, der lå bag kvinden, der lå bag hende i borgmestersengen.

Hvis nogen vil starte et ægte liberalt parti, så vil jeg gerne melde mig under fanen!

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of