Den Åndelige Krammeklub: Her kan MeToo-terroristerne ikke ramme mig

Jeg er ikke psykolog, så jeg kan ikke vurdere, hvornår en kvinde er så psykisk ustabil, at det kan være farligt for hende eller mig at have et intimt forhold.

Jeg er ikke læge, så jeg kan ikke vurdere, om en kvinde er så påvirket af alkohol eller stoffer, at det kan være farligt for hende eller mig at have et intimt forhold.

Jeg er ikke feminist, så jeg kan ikke acceptere, at en kvinde ikke har et personligt ansvar i et intimt forhold.

Jeg er ikke jurist, så jeg kan ikke foretage juridisk korrekte samtykkeerklæringer omkring de seksuelle aspekter i et intimt forhold.

Jeg er ikke fotograf, så jeg kan ikke installere hemmelige kameraer i min lejlighed, der kan overvåge alt i et intimt forhold.

Jeg er ikke tankelæser, så jeg kan ikke vurdere, hvad en kvinde ønsker eller ikke ønsker i en intim situation og relation, med mindre hun kommunikerer det.

Den Åndelige Krammeklub

Jeg flytter derfor min krammeklub og mit virke som krammeterapeut væk fra den fysiske verden og ind i den åndelige verden. Selvom jeg ved, at de fleste kvinder er helt normale, så er det simpelthen blevet for farligt for mig at gå rundt med åbne arme, da jeg åbenbart ikke kan vurdere, hvem der pludselig kan forvandle sig til #MeToo-terrorist. Og de krænkelsesparate kvinder har af en eller anden årsag en tendens til at opsøge mig. Fremover vil jeg kun arbejde med mænd omkring disse emner i den fysiske verden.

Jeg har i dag etableret Den Åndelige Krammeklub som en gruppe på Facebook. Her er gruppebeskrivelsen:

Krammeterapeut Per Brændgaard tilbyder åndelig krammeterapi til kvinder i Den Åndelige Krammeklub.

Åndelig krammeterapi foregår helt uden fysisk kontakt. Du vil ikke være i fysisk rum med Per Brændgaard. Du kan befinde dig hvor som helst i verden.

Som medlem af facebookgruppen Den Åndelige Krammeklub giver du Per Brændgaard tilladelse til at kramme dig i ånden. Du kan stoppe denne tilladelse når som helst ved at sende Per Brændgaard en besked og melde dig ud af gruppen.

Som medlem giver du Per Brændgaard tilladelse til at tune ind på dig (din ånd) når som helst i meditation, når han mærker, at din ånd er klar til kram. Medlemmerne vil også blive inviteret til begivenheder med fokuseret åndelig krammeterapi i bestemte tidsrum, som man kan takke ja eller nej til.

Åndelig kram kan både mærkes som kærlig omfavnelse, der giver åndelig ro – og som vækkelse af den seksuelle energi med henblik på transformation til spirituel energi (åndelig energisex). Det afhænger af, hvad du ønsker, og hvad du er parat til i din åndelige udvikling. Målet er at øge den åndelige sundhed.

Alle kan søge om optagelse i gruppen. Kun kvinder som Per Brændgaard fornemmer et energimæssigt match med og potentiale for vil blive accepteret. Krænkelsesparate kvinder, der misbruger medlemskabet til #MeToo-terror, vil blive ekskluderet øjeblikkeligt.

Bliv medlem nu – det er gratis

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of