Jeg vil have en rigtig mand

Kun ved at slippe kontrollen, kan kvinder opnå klimaks. MeToo-bevægelsen og samtykkelov er godt på vej til at kvæle kvinders mulighed for god sex. Mændene tør simpelthen ikke!

Af gæsteblogger Lea Grove

Veluddannede akademiske kvinder græder over ikke at blive forført og taget af en “rigtig” mand. Men selv samme kvinder er ved at gøre mændene handlingslammede. Er ligestilling blevet til, at vi skal til at udfylde et Excel-ark, før vi går ind i soveværelset? Kryds af om din mulige sexpartner må:

  • Tage dig på brysterne
  • Kysse dig.
  • Etc.

Sex er altid grænseoverskridende

Sex er grænseoverskridende i sig selv – det er her facaden bliver smidt og nøgenheden – fysisk og psykisk – kommer til sin fulde. Kun ved at slippe kontrollen kan kvinder opnå klimaks. Er den moderne kvinde SÅ meget oppe i sit hoved nu – at hun ikke tør give sig hen? Skal vi virkelig have færdselsregler i soveværelset?

Jeg tænker, at det er mandens fineste “opgave” er, at skubbe lidt til hende, så hun gør det lidt mere frække end vanligt, eller han tager initiativet til en ny stilling, etc. Det er sgu da det, der er med til at få kvinden til at give slip og opnå klimaks. Fordi han tager teten og får hende ned i kroppen. Hvis vi frarøver manden det – skal vi så droppe orgasme? Excel-ark og “kryds venligst af her” mener jeg vil gøre, at kvinden har sin evige todo-liste oppe i knolden “Var det nu det vi aftalte?” og “Hmmm nu er han vist på grænsen…”. Det lyder sørme anstrengende!

Skal vi alle giftes ved første blik med en partner udvalgt af et “ekspert panel” og have en anstandsdame med i sengen?

Sex ER grænseoverskridende i sig selv – måske mine medsøstre skulle overveje at gå i kloster? Eller er fremtiden, at vi har en “Joy Division”, hvor kvinderne kan lade sig inseminere og opnå afkom af udvalgte tæmmede mænd?

Gad vide om prostitution er vejen frem? Manden kan i så fald dyrke Excell-aftalt og planlagt sex med mor derhjemme – og så udleve passioneret, vild sex med købekvinden. Er det det mine medsøstre vil?

Dumme mænd stiger i kurs

Er vi der, hvor de eneste mænd, der tør at “tage kvinden over køkkenbordet”, er dem med lav IQ, eller dem som er ligeglade (tør tage chancen) med at blive dømt for voldtægt?

I skolerne må seksualundervisningen så fremover indeholde kurser i, hvordan man lave en sexaftale. Lidt ligesom at skrive handelsbreve. Jeg synes i stedet, at skolerne og forældrene skal lære deres børn at sige ja og nej og lære dem at respekterer ja og nej. Pensummet må i så fald indeholde bogen “How To Be A Gentleman” samt et udvidet pensum i at aflæse kvindens ansigt og kropssprog for, hvornår det er et nej.

MÆND er skønne – men kvinder I ved jo godt at deres udvikling stoppede sammen med dinosaurerne. De kan sgu ikke være jeres veninde eller mor. DE kan IKKE være jeres veninde eller mor. Når I indser det – vil I blive gladere og jeres mænd vil elske jer for, at I ved “…he is just a man”. OG det er sgu da det vi elsker mændene for…?! At de er mænd. De er ikke kloge på samme måde som os eller din veninde eller mor. Det bliver de aldrig – og DET ER FANTASTISK!

Din mand er ikke din mor!

Jeg ELSKER mænd og vil til hver en tid foretrække at arbejde sammen med dem. Ja – de er kantede og får sagt tingene direkte og sårende og dumt og og… hvis man tænker på dem som en veninde (eller mor). Men, hvor får de dog mig til at føle mig som KVINDE. Jeg gider sgu da ikke være kæreste med min mor.

Mændene bibringer en helt anden verden og mentalitet og inspiration, som mine kvinder ikke kan. Er de intellektuelle akademikere “oppe i hovedet”-kvinder blevet så selvfede og snæversynede at de ikke er åbne for det?

Jeg ser det som et KÆMPE tilbageskridt, hvis vi skal til at lave skriftlige aftaler, før vi knalder. Tænk første gang med en ny partner, hvor alt er nyt, uprøvet – utrygt – og det spændende skal sættes i bås med en samarbejdsaftale???? Eller er jeg blot forældet?

Blondine jokes og sexuelle jokes. Mænd er ufine og rå. Det er det, jeg elsker ved mænd. Når de fortæller disse jokes er det et udtryk for, at vi kvinder er anderledes og dejlige. Ingen kvinde har været mere flatteret en blondinen Marilyn Monroe. Mænd ELSKEDE det hun stod for. JA – det rammer den intellektuelle næsebrille-uni-kvinde lidt – men come on – du ønsker dig jo også en mand, du kan give dig hen til.Én hvis arme omslutter og passer på dig, og som giver dig orgasme igen og igen og igen…

Mænd knalder sig også til succes

Om kvinder kan knalde sig til succes? Det gør mændene sgu da osse? Det har vel altid været en måde at stige i graderne på? Gifte sig opad eller knalde sig opad. Det er vel op til dig selv, om du vil?

Ja – min brainstorming stiller mange spørgsmål. De første spørgsmål, som rejste sig efter denne brainstorm (som du netop har læst) er:

  • Hvad er samtykkeloven pt?
  • Hvem voldtager?
  • Hvem bliver voldtaget – og hvem anmelder og hvem anmelder ikke?
  • Er der nogle som allerede nu laver aftaler før sex? Hvem og hvor er de?
  • Hvad savner kvinder fra mænd i dag? Er det kun mine veninder som efterspørger en “rigtig” mand?
  • Ønsker kvinder samtykkeerklæring? Og hvordan ser de den udarbejdet og udført?
  • Er der en stigning af kunder i prostitutions-branchen pt? Oplever de, at mændene er blevet mere frygtsomme?

Og der kommer sikkert flere spørgsmål hen ad vejen.

Du må meget gerne kontakte mig, hvis du ønsker at svare på nogle af disse spørgsmål (leagrove@gmail.com). Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt, og navne vil bliver erstattet med synonymer, hvis jeg ønsker at bruge citater fra fremsendte i denne dialog.

Illustration: Official FDNY 2020 Calendar

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of