Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Del & Hersk: Sådan undgår eliten oprør fra folket

Del & Hersk er en klassisk strategi til at herske over en hel befolkning, der går tilbage til Romerriget. Verdens skiftende imperier har siden da brugt strategien med forskellige temaer. MeToo er et eksempel på en Del & Hersk strategi.

MeToo som politisk strategi går ud på at skabe konflikter mellem kvinder og mænd, så vi spilder energi og tid på det og samtidig undgår at opdage den virkelige undertrykkelse.

På samme måde sørgede de invaderende romere for at skabe interne konflikter blandt de oprindelige folk i de besatte områder. På den måde kunne folket bekrige hinanden indbyrdes, mens ingen brokkede sig over, at de mod deres vilje var blevet underlagt Romerriget.

Det vigtigste for magthaverne er at så intern splid hos de mennesker, der ellers kunne finde på at opdage den reelle undertrykkelse og gøre oprør.

Indsigt i systemets sande tilstand og mobilisering af effektivt oprør mod undertrykkelse og uretfærdighed kræver, at vi kan blive enige om at være uenige i det små, så vi kan stå sammen i det store.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

3.7 3 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x