Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Pensum Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Trump er distraktion og lynafledning

Alt for mange nyhedsartikler om amerikansk politik handler om, at Trump har sagt noget tumpet. Det kan være, at det amerikanske folk er samling idioter, der har valgt en tumpe som præsident. Det kan også være, at Trump er plantet af de reelle magthavere som distraktion og lynafledning.

Der har næppe været så lidt kritisk journalistik om amerikansk udenrigspolitik, siden Trump blev præsident. Trump har reelt fortsat den udenrigspolitik, som han kritiserede i sin valgkamp. Men det er der ingen, der opdager, da Trumps professionelle idioti stjæler alle journalisters opmærksomhed.

Hvis Trump er en bevidst plantet distraktion og lynafledning for magthaverne, så har han været særdeles effektiv. Der er mange gode grunde til at være vrede på USA og det amerikanske imperie, der invaderer uskyldige nationer og slår uskyldige mennesker ihjel baseret på løgn og bedrag. Med Trump kan denne vrede rettes mod en person, der kan latterliggøres og overfylde medierne, mens reel kritik med substans forsvinder.

Når folk er vrede på USA, så kan de gå på Facebook eller Twitter og skrive en sviner. Det er en meget effektiv metode til at opnå ingenting. Dermed virker Trump som en lynafleder. Måske især for Israel og det plutokrati, der reelt udgør USAs ledelse bag de pseudo-demokratiske kulisser.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading