Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Trump er distraktion og lynafledning

Alt for mange nyhedsartikler om amerikansk politik handler om, at Trump har sagt noget tumpet. Det kan være, at det amerikanske folk er samling idioter, der har valgt en tumpe som præsident. Det kan også være, at Trump er plantet af de reelle magthavere som distraktion og lynafledning.

Der har næppe været så lidt kritisk journalistik om amerikansk udenrigspolitik, siden Trump blev præsident. Trump har reelt fortsat den udenrigspolitik, som han kritiserede i sin valgkamp. Men det er der ingen, der opdager, da Trumps professionelle idioti stjæler alle journalisters opmærksomhed.

Hvis Trump er en bevidst plantet distraktion og lynafledning for magthaverne, så har han været særdeles effektiv. Der er mange gode grunde til at være vrede på USA og det amerikanske imperie, der invaderer uskyldige nationer og slår uskyldige mennesker ihjel baseret på løgn og bedrag. Med Trump kan denne vrede rettes mod en person, der kan latterliggøres og overfylde medierne, mens reel kritik med substans forsvinder.

Når folk er vrede på USA, så kan de gå på Facebook eller Twitter og skrive en sviner. Det er en meget effektiv metode til at opnå ingenting. Dermed virker Trump som en lynafleder. Måske især for Israel og det plutokrati, der reelt udgør USAs ledelse bag de pseudo-demokratiske kulisser.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x