Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Pensum Propaganda (abonnement) Propagandabloggen Tabu

Brød & Cirkus: En anden klassisk hersker-strategi

Når Del & Hersk bliver kombineret med Brød & Cirkus, så har magthaverne det perfekte mix til at undgå oprør fra det undertrykte folk.

Brød & Cirkus var også en favorit hos de romerske kejsere. Strategien går ud på at give folk mad og underholdning. Når man får dækket sine basale behov og er optaget af underholdning, så skal der meget uretfærdighed til, før man orker at gøre oprør.

Nu om stunder er Brød-komponenten udvidet til en overdrevet optagethed af mad. Cirkus-komponenten foregår i stigende grad bag diverse skærme. Det er gammel vin på nye flasker, men det virker stadigvæk, så folk ikke opdager, at de reelt bliver regeret af en lillebitte elite af stinkende rige personer. Altså ikke almindelige millionærer, der har produceret ting og arbejdet sig til pengene, men giga-milliardærer som f.eks. finansmanden George Soros. Ifølge Wikipedia var hans personlige formue i 2016 på 172 milliarder kroner. Størstedelen af pengene kommer fra spekulativ valutahandel.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading