Hvor er DR og statsministeren, når Israel begår vold mod uskyldige palæstinensere?

DR rydder forsiden efter vandalisering af jødisk gravplads. Man kunne ønske, at DR også ville rydde forsiden, hver gang den såkaldt jødiske stat Israel slår uskyldige mennesker ihjel i Palæstina. Der er – trods alt – forskel på at male et kryds på en sten og at sende en geværkugle ind i en levende menneskekrop. Med al respekt for de døde.

DR fortæller, at Mette Frederiksen fordømmer hærværk mod jødiske gravsten. Man kunne ønske, at Danmarks statsminister også ville gå ud med offentlig fordømmelse, hver gang den såkaldt jødiske stat Israel begår vold mod uskyldige palæstinensere. Med al respekt for både jøder og muslimer.

Hvor er DR og statsministeren, når Israel begår vold mod uskyldige palæstinensere? Hvor er balancen i nyhedsdækningen og politikken? Hvor er retfærdigheden?

Kortet illustrerer udviklingen i Israels ulovlige besættelse af Palæstina.
0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments