Kategorier
Frihedspressen Indlæg Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Anbefaling: 60 Minutes-dokumentar om Jeffrey Epsteins internationale sex-trafficking ring

Danske dokumentar-producenter kunne lære en del af Australske 60 Minutes. De tør dykke dybt og afsløre reelle skandaler i samfundet. I deres nye dokumentar om Jeffrey Epstein afslører de bl.a., hvordan Epstein for nogle år siden slap med en ekstremt mild straf efter systematisk sexmisbrug af mindreårige piger i stor skala. Det lykkedes ham og hans kumpaner at afpresse politifolk og dommere, så de til sidst ikke turde andet end at lade ham gå.

Jeffrey Epstein blev fængslet igen for nylig, men på trods af streng overvågning for risiko for selvmord, så lykkedes det ham angiveligt alligevel at tage livet af sig selv. En uafhængig retsmediciner har siden udtalt, at skaderne på hans hals tyder på mord og ikke selvmord. Det er endvidere meget usandsynligt, at alle disse begivenheder sker samtidig tilfældigt:

  • Epsteins cellekammerat blev fjernet fra cellen
  • Overvågningskameraet i cellen virkede ikke
  • Overvågningskameraet udenfor cellen, som holder øje med, hvem der går ud og ind af cellen fra gangen, virkede heller ikke
  • De to vagter, der skulle holde øje med ham, var faldet i søvn

Den mest sandsynlige forklaring er, at han blev likvideret, fordi han vidste for meget.

60 Minutes afslører med vidneforklaringer et omfattende og systematisk misbrug af mindreårige piger på 13-16 år, der blev solgt til sex med en lang række af verdens mest magtfulde personer. Herunder Prins Andrew. Vidnerne forklarer, at Epstein og hans partner in crime Ghislaine Maxwell betalte pigerne penge for at dyrke sex med rigmændene for at have noget på mændene, der kunne bruges til afpresning.

Tak til de modige kvinder, der står frem i 60 Minutes og fortæller om det misbrug, de blev udsat for som mindreårige. Du kan se udsendelsen her:

Mintpress News har bragt flere undersøgende artikler om sagen, der viser, at Ghislaine Maxwell har tætte forbindelser til Israel og Mossad. Artiklerne tegner et billede af, at Epsteins sex-ring var en Mossad-operation for at afpresse verdens mest magtfulde politikere til at føre Israel-venlig politik. Og hvis nogen kan slå en mand ihjel under streng overvågning og få det til at se ud som selvmord, så må det være Mossad.

Shaun Atwood følger sagen tæt fra London, og han er bl.a. kommet i besiddelse af Epsteins sorte bog, der lister navnene på de magtfulde mænd, der var i Epsteins netværk.

Den sidste modige journalist er ikke død endnu.

PS: Jeg kan garantere, at jeg selv absolut ingen planer har om at begå selvmord nogensinde! Jeg fejler heller ikke noget, der kan forklare, at jeg pludselig skulle falde død om de næste 30 år. Jeg får et grundigt helbredstjek en gang om året.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x