Det store plante-potentiale

Plantebaseret kost er én ting. Planter med særligt sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende stoffer er en anden ting – og måske et af de mest underbelyste områder indenfor ernæring. Så jeg har besluttet mig for, at jeg i den kommende tid vil dykke ned i planternes fascinerende sundhedsunivers.

Jeg vil bruge to metoder: søgning i videnskabelige databaser og eksperimenter på min egen krop. Det er min erfaring, at den kombination leder til den bedste indsigt fremfor kun at bruge en af dem.

Jeg er særligt interesseret i disse planter:

  • Melaleuca alternifolia
  • Zingiber officinale
  • Curcuma Longa
  • Aloe Barbadensis Miller
  • Mentha x piperita
  • Moringaceae
  • Cannabis sativa, indica og ruderalis
  • Psilocybe cubensis

De to sidste er ganske vist ikke lovlige i Danmark endnu, så det må vi jo få gjort noget ved. Og jeg må jo så rejse til udlandet for at foretage lovlige eksperimenter med disse planter. Heldigvis er information og oplysning ikke ulovligt.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments