Mænd i nylonstrømper får kvinder forbudt fra kvindehus

Lesbiske Feminister må ikke længere bruge Kvindehuset, beretter Berlingske.

Sagen er den, at Lesbiske Feminister ikke ønsker at dele hus med mennesker, der er født med en penis. Det er den slags mennesker, som vi andre kalder drenge eller mænd, som nu også kan dække over transseksuelle, der på trods af deres penis føler sig som kvinder og derfor insisterer på deres ret til at behandlet som sådan.

Der nu skabt intern splittelse i de feministiske kredse, hvor mændene – paradoksalt nok – har vundet over kvinderne. Jeg har tjekket igen, og nyheden kommer fra en rigtig journalistisk avis og ikke fra det satiriske medie RokokoPosten.

Det må være bizart for de lesbiske feminister, at det er mænd (de mest forfærdelige skabninger på jorden), der er i en position til at låse dem ude af Kvindehuset. Mænd formentlig iført netstrømper og stiletter, for sådan går kvinder jo typisk klædt, når man ser det fra en transseksuels synspunkt.

Sagen viser også det indbyggede problem i Det Emotionelle Diktatur: Hvis følelser er bevis og virkelighed, hvilken følelse har så størst betydning, når to menneskers (eller grupper af menneskers) følelser skaber uenighed?

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om