En speget sag fra Storbritannien: Richard D. Hall om Jo Cox og Tommy Mair

En af de alternative dokumentarfilmskabere, som jeg følger, er Richard D. Hall fra Wales. I starten fulgte jeg ham mest, fordi jeg nyder lyden af engelsk med walisisk dialekt. Siden fandt jeg ud af, at han måske også er skarp journalist.

Lige nu er jeg i gang med at se denne her:

Richard D. Hall mener at kunne dokumentere, at en uskyldig mand er blevet dømt for mordet på politikeren Jo Cox.

Hall mener også, at Cox slet ikke er død, og det hele er en psykologisk operation for at påvirke Brexit.

For noget tid siden så jeg første del, hvor Hall på vanlig nørdet vis fremførte beviser og argumenter, der sår alvorlig tvivl om den officielle historie. Der er i hvert fald noget mystisk ved den sag. Og jeg tager hatten af for folk, der bruger deres tid og energi på at undersøge politiets undersøgelser.

Nogen burde også undersøge dansk politis undersøgelser af borgere set i lyset af de skandaler, der har været i nyere tid. Her tænker jeg bl.a. på sagerne med ukorrekte teleoplysninger, forældede DNA-metoder og sagen om den unge pige, der blev myrdet, og som måske kunne være fundet i live i tide, hvis politiet havde gjort deres arbejde ordentligt.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of