Krammebehandling

Jeg lukker for krammeterapi og krammeklub: Det er simpelthen for farligt

Siden min traumatiserende retssag har jeg vaklet frem og tilbage omkring, hvad jeg skulle gøre fremover med mit arbejde som krammeterapeut og med min private krammeklub.

Jeg har nu endegyldigt besluttet mig for at lukke helt ned for begge aktiviteter. Den primære årsag til det er, at nogle kvinder har misbrugt deres samtykke-baserede, intime samvær med mig i de sammenhænge til at føle sig krænkede, og det orker jeg simpelthen ikke at stå model til længere.

Hvis man ikke kan tåle mosten, så må man lade være med at købe den og drikke den. Nu om stunder er det desværre blevet sådan, at det er mostproducenter, der bliver forfulgt og beskyldt for at være årsag til nogle kvinders mostallergi. Så jeg lukker hanen i mit mosteri.

Jeg tilbyder derfor ikke længere krammeterapi til individuelle kvinder. Jeg tør faktisk slet ikke være i enrum med en kvinde, der betaler mig for intimt samvær. Fremover vil jeg kun tale om det (i foredrag osv.), guide andre (par osv.) og give praktiske eksempler i krammesessioner, hvor der er flere personer (vidner) til stede.

Gode råd til tantramænd

Jeg er også begyndt at rådgive mænd, der enten privat eller mod betaling har intim kontakt med mange kvinder, og som ønsker at undgå MeToo-shitstorm og -retssag. Der er f.eks. mange mandlige tantramassører, der af gode grunde nu er meget bange for kvinders uforudsigelige reaktioner efter intimt samvær mod betaling.

Mit bedste råd til tantramændene er at skære det helt ud i pap for deres kvindelige kunder: Det er sex! Selvom du kalder hendes kusse for yoni og din pik for lingam, så er det stadigvæk sex. Selvom du pakker det ind i Østens mystik, røgelse og spiritualitet, så er det altså sex! God sex, forhåbentlig.

På samme måde kan en krammesession sådan set også omfatte f.eks. penis/vagina-kramning og krammesex (indvending kramning), selvom det selvfølgelig ikke er nødvendigt. Ligesom en tantrasession sådan set også kan foregå med tøj på og helt uden sex. Under alle omstændigheder er det bare ord, der peger på det væsentlige: handlingerne, det der konkret foregår under en session. Jeg har derfor altid gjort meget ud af at spørge og informere på forhånd om, hvad der kommer til at foregå, og at man kan opleve det som sex. Det er mit indtryk, at de fleste professionelle tantramænd også er gode til det.

Problemerne for mænd i branchen opstår, fordi mange kvinder oplever det som meget pinligt at betale penge for kærlig, seksuel intimitet, så de hægter sig fast på andre ord, selvom de udmærket er klar over, at det også er en form for sex, de køber. Så er det lettere at give manden skylden og hænge ham ud som krænker, så man som kvinde slipper for at mærke ubehagelige følelser som fortrydelse, skam og ensomhed bagefter.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of