Feminisme 2.0: Så er jeg også feminist!

Ligesom softwaren i din telefon og computer har brug for at blive opdateret af og til, så har politiske ideologier også brug for regelmæssige eftersyn og forbedringer. Det gælder også feminismen.

Som jeg forstår Feminisme 1.0, så startede det som en fornuftig bevægelse med fokus på humanisme og ligestilling. Jeg forstod dog aldrig, at de prøvede at gøre feminisme til det samme som humanisme, da det efter min opfattelse var at fjerne det unikke ved feminismen.

Tiden har så vist, at der har været flere alvorlige fejl og mangler i den første udgave af feminismen. Jeg har selv særligt mærket, hvordan kvinders oplevelser og følelser af at være blevet krænket af mænd, nu bliver taget som objektive beviser for mænds krænkende adfærd hos både politiet og byretten. Der er sket en feministisk sammenblanding af objektive og subjektive sandheder, der nu udgør en voldsom trussel mod mænds seksuelle retssikkerhed. Det har reduceret sikker sex for en mand til kun at omfatte én mulighed: onani alene foran pornoskærmen.

De feminine dyder og energier i fokus

Jeg foreslår, at både kvinder og mænd opdaterer til Feminisme 2.0 inspireret af de arketypiske og spirituelle feminine dyder. Så i stedet for at feminisme er kvindernes krig mod mænd, så opløses det biologiske kønsaspekt i Feminisme 2.0. Det vil transaktivisterne måske også være glade for. Fokus rettes i stedet på de feminine dyder og energier, som vi alle – både kvinder og mænd – bør integrere og afbalancere med de maskuline dyder og energier.

Jeg vil så med glæde betegne mig selv som feminist, da jeg mener, at vi som samfund netop har brug for meget mere af det sunde feminine. Det var f.eks. da jeg selv opdagede og udviklede min egen feminine energi, at jeg for alvor fik hul på min energiseksuelle udvikling. En mand, der ikke har integreret den feminine energi, har en meget trist seksualitet, der bl.a. forhindrer ham i at få orgasmer uden udløsning. Hvis han samtidig mangler empati (en anden feminin dyd), så vil hans seksualitet bedst kunne beskrives som ‘onani i kvinder’. Han vil pumpe derudaf, komme så hurtigt som muligt og derefter rulle om på siden uden lyst til yderligere kontakt. Energi og empati giver derimod en helt anden seksuel oplevelse for både manden og kvinden, og det kræver, at flere mænd bliver feminister – version 2.0 vel at mærke!

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of