Feminisme er anti-humanisme

Feminister påstår, at feminisme er humanisme. Hvis det var sandt, så var der jo ingen grund til at have feminisme, da vi jo allerede har humanisme.

Feminisme er snarere en form for anti-humanisme. Feminisme er den fascistiske ideologi, at kvinder – og i særlig grad kvinders følelser – har særlige rettigheder i forhold til mænd og mænds følelser. Feminisme er troen på, at kvinders oplevelser og følelser er mere sande end mænds.

Feminisme er en ny form for terrorbevægelse, der f.eks. i form af MeToo-bevægelsen gør brug af psykisk vold i stedet for fysisk vold. Det ændrer dog ikke ved, at det stadigvæk er vold mod uskyldige for at tjene et politisk formål. Det er selve definitionen på terror.

Jeg foreslår, at vi bevæger os fra feminisme til humanisme og fra MeToo til WeToo. Livet er kort, og det er dumt at spilde det på kønskamp. Kvinder og mænd burde hellere gå sammen mod enhver form for anti-humanisme, uanset hvad den kalder sig.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of