Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Hvis ‘feminisme’ betyder ‘ligestilling’, hvorfor hedder det så ‘feminisme’?

Feminisme er den anti-humanistiske ideologi om, at kvinder har særlige rettigheder i forhold til mænd. Feminister forsvarer sig med, at “feminisme betyder ligestilling”, men hvorfor så overhovedet kalde det ‘feminisme’?

Som humanist så er jeg total fortaler for ligestilling. En kvinde er præcis lige så meget værd som en mand.

Men at markedsføre feminisme som ligestilling er simpelthen falsk markedsføring. Det er propaganda for at skabe tilslutning til den feministiske bevægelse, der har som slutmål, at kvinderne skal overtage magten i samfundet med mændene som de submissive.

Umuligt at debattere med en hysterisk feminist

Når man udfordrer feministerne på dette punkt, så bliver de hysteriske, passivt-aggressive på den der kvindagtige måde, og de påberåber sig retten til en særlig kamp for kvinderne, fordi de tidligere har været undertrykt. Jamen altså, vi lever i nutiden! Hvornår opdager feministerne, at kvinderne har overhalet mændene på stort set samtlige områder indenfor sundhed, samfund og spiritualitet? Hvis der er nogen, der halter efter i det danske samfund anno 2019, så er det sgu ikke kvinderne, men mændene!

Det får mig dog ikke til at blive maskulinist. Vejen frem må være humanisme, hvor vi fokuserer på alle menneskers ligeværd og bekæmper uretfærdighed på alle områder. Og som far til en 19-årig kvinde, så skal jeg være den første til at kæmpe for uretfærdig behandling af kvinder! Det udelukker dog ikke, at jeg også kæmper for uretfærdig behandling af mænd. Og alle mulige andre kategorier af mennesker.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

1.8 5 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading