Du skal ikke være coach: du skal være kursulent

Jeg havde egentlig tænkt mig at kalde min nye uddannelse for Holistisk Sundhedscoach. Men jeg synes, at coach-begrebet er for uklart, så jeg lancerer nu et alternativt begreb: kursulent.

Alle har efterhånden taget en coach-uddannelse. Ligesom alle er blevet yogalærere. Det udvander begreberne og betydningerne, så i stedet for at lave en ny coach-uddannelse, så vil jeg hellere uddanne folk til at blive noget andet og mere klart defineret.

Nu kan du snart blive uddannet Holistisk Sundhedskursulent i Den Holistiske Sundhedsskole, som jeg er ved at etablere i København.

Hvad er en kursulent?

En kursulent er en professionel, der hjælper andre mennesker til at komme på den rette kurs.

En Holistisk Sundhedskursulent hjælper så andre mennesker til at komme på den rette holistiske sundhedskurs. Samtale er den centrale metode, og den samtaleform kunne vi sådan set godt kalde coaching. Jeg vil derfor give folk mulighed for at bruge titlen Holistisk Sundhedscoach, hvis de hellere vil det – og med afsæt i en klar forståelse af coachingmetoden. Men jeg vil gøre, hvad jeg kan for at udbrede kursulent-begrebet, da det peger mere tydeligt på målet: at finde sin kurs og blive ved med at gå ud ad den – med de rigtige små skridt.

Du kan følge udviklingen af skolen og uddannelsen på facebooksiden Den Holistiske Sundhedsskole. Uddannelsen bliver for alle, da der er brug for at udbrede holistisk sundhed over alt. Den vil fokusere på praksis og filosofi i stedet for overflødig akademisk teori. Velkommen! 🙂

Mere om holistisk sundhed

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of