Fra krammeterapi til tæsketerapi

Nu hvor jeg ikke længere har individuelle klienter i krammeterapi, så overvejer jeg at skifte til tæsketerapi i stedet for. Foreløbig har jeg i hvert fald fået sat en madras op ad væggen ved de røde stole, hvor jeg har samtaler med klienter.

Jeg vil dog næppe begynde at tilbyde tæsk mod betaling til mine klienter, selvom der formentlig også er et marked for det. Jeg er blevet tilbudt betaling (1500 kr.) for at voldtage en kvinde. Jeg takkede dog nej til hendes tilbud, selvom hun sagde, at hun havde et helt netværk af kvinder, der også ville betale for det. Hun lod mig forstå, at jeg kunne gøre en karriere ud af at blive professionel voldtægtsmand, da mange kvinder åbenbart fantaserer om det.

Min nye idé med tæsketerapi er dog ikke inspireret af min dialog med den voldtægtssøgende kvinde. Den er faktisk mest inspireret af, at jeg ikke havde noget andet sted at opmagasineret min ekstra madras, nu hvor jeg har lukket krammeklubben. Da jeg så sad der i stolen tænkte jeg, at det da egentlig er meget forløsende og komme ud med noget vrede ved at tæske løs på sådan en madras. Tilbageholdt vrede kan give mange problemer, og det er sundere at slå i en madras end at æde vreden væk med wienerbrød. Så det vil jeg fremover inspirere mine klienter til.

Det giver mig endnu en idé til noget, der kunne være mange penge i for mig: At sælge muligheden for at give mig tæsk til MeToo-feminister. Hvis jeg kan finde en madras, som jeg kan montere på min krop, så kunne feminister møde op og gå amok på mig. Det er mit indtryk, at der er et stort marked for det. Og hvis jeg tilbyder hele paletten fra frivillig voldtægt til tørre tæsk, så kan jeg gøre alle kvinder glade.

Book en tid

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of