Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Klassiker Nyheder (abonnement) Nyhedsbloggen

Skeptisk klimatolog vinder historisk retssag mod klima-alarmist

Den skeptiske klimatolog Tim Ball har vundet storslået retssag mod klima-alarmisten Michael E. Mann i USA. Retssagen er blevet kaldt Århundredets Videnskabelige Retssag.

Dommen er en sejr for alle, der er tilhængere af ytringsfrihed, også om sager hvor der er gigantisk magt og enorme pengesummer på spil. Magt og penge er den virkelige historie i klimadebatten, som undersøgende journalister også i Danmark burde begynde at interessere sig meget mere for, inden vores børn går ned med klimadepression.

Det er en bekymrende tendens i samfundet, at magtfulde personer retsforfølger kritikere i stedet for at føre faglige debatter udenfor retslokalet. Det er strategiske retssager for at forhindre personer i at deltage i den offentlige debat.

Tim Ball er en ægte klimatolog med en ph.d. i studiet af historiske klimaforandringer. Det er ironisk, at han med den baggrund er blevet udsat for så massiv kritik fra systemets magthavere for at deltage i debatten og sige sin mening, når ingen har påpeget at f.eks. Al Gore og Greta Thunberg slet ingen kvalifikationer har indenfor klimavidenskab.

Tim Ball kan argumentere fagligt for, at klima-alarmisternes påstande er det rene vrøvl. Et centralt problem i klimadebatten er, at det er alt for let at blive klimaforsker eller sågar klimaprofessor. Man skal blot skabe en ‘klimamodel’ (dvs. en computerberegning), der viser, at verden snart går under. Så får man finansiering, anerkendelse og titel. Man behøver ikke have nogen specifikt akademisk træning indenfor området. Og her er Tim Ball er stor trussel for det herskende klimanarrativ, da han rent faktisk ved, hvad han taler om.

Tim Ball blev først sagsøgt af Andrew Weaver, der var professor i klimatologi, selvom han ingen uddannelse havde indenfor området. Tim Ball vandt den retssag, og Andrew Weaver blev siden afsløret som værende politisk og ikke fagligt engageret i klimasagen.

Klimapanik baseret på videnskabelig uredelighed

For nylig har Tim Ball så også vundet en retssag Michael E. Mann, der havde udviklet den for klimanørder velkendte graf, der ligner en liggende hockeystav, over den historiske temperaturudvikling. Tim Ball afslørede offentligt, hvordan Michael E. Mann havde brugt videnskabeligt uredelige metoder til at komme frem til den kurve, der udgjorde hele fundamentet for klimapanikken om global opvarmning.

Det lykkedes Mann at få udsat retssagen i næsten ni år, og selvom han altså havde haft masser af tid til at forberede sig, så tabte han retssagen mod Ball i år. Dommen lød på, at Michael E. Mann skal betale Tim Balls retsomkostninger, som er løbet op på over 700.000 $.

Retssagen underbygger relevansen af det alternative, sunde klimanarrativ, som jeg mener, at vi som samfund bør skifte over til. Du må selvfølgelig mene, hvad du vil, men i min optik er det meget tydeligt, at der absolut ikke er evidens for den globale klimapanik. Verden er ikke ved at koge over. Jeg mener også, at det er decideret børnemishandling at undervise danske skolebørn i en så frygtfremkaldende fremtidsdystopi, som den herskende klimadiskurs reelt er.

Interview med Tim Ball


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading