Fredsforsker giver pressen det glatte lag

Fredsforsker, ph.d. Jan Oberg skriver på The Transnational om krigspropaganda i medierne inkl. vigtigt fakta-baseret opråb til læsere, redaktører og journalister:

False flag operations – covert activities meant to deceive – have a very long history and are part of psychological warfare. […] The motives are difficult to stated but one is: these stories all facilitated US, or NATO, bombings of places that should never have been bombed. These wars can be seen – to a large extent – as a consequence of the terrible concept of ‘humanitarian intervention’ – invented for the foreign military intervention and NATO’s out-of-area operation in Yugoslavia in the 1990s – that has killed many more innocent people around the world than it has ever saved.

Min mening om den sag: Krigspropaganda er ikke en tosset konspirationsteori. Det er den psykologiske del af moderne krigsførelse. Tossede konspirationsteorier er i sig selv en del af den psykologiske krigsførelse for at camouflere den reelle krigspropaganda. Det er katastrofalt for befolkningens politiske bevidsthed, at ingen af de store nyhedsmedier i Danmark undersøger, om deres nærmest daglige krigsrelaterede nyheder er baseret på fakta eller propaganda. Det betyder, at de ansvarshavende redaktionschefer er enten inkompetente eller medskyldige i drab på uskyldige mennesker. Begge dele er strafbart. Det er på tide, at de bliver retsforfulgt. Det samme kan siges om de politikere, der har stemt for Danmarks deltagelse i de propaganda-baserede krige.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of