Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Private Blog Klassiker Privat (ekstra)

Tilfældigheder i min voldtægtssag

Dette billede blev taget til et offentligt fredsmøde i København i 2018 få dage før, at jeg blev opsøgt og forført af en smuk 29-årig dansk kvinde med et jødisk navn. Hun dukkede op ud af det blå.

I månederne forinden havde jeg i stigende grad postet kritiske indlæg om Israel og zionisme på min blog på PerBraendgaard.dk.

Fem dage efter, at den 29-årige kvinde og jeg havde haft frivillig sex, meldte hun mig til politiet for voldtægt.

Kvinden havde en kandidatgrad i det fag, der er bedst egnet, hvis man vil udføre personlig propaganda og lave en troværdig, falsk vidneforklaring. Og hun havde det sorte bælte i karate.

Da jeg mødte op i Københavns Byret om morgenen til det første retsmøde i min sag, så stod Claus Larsen fra 911facts.dk og talte med en suspekt mandsperson. Jeg gik hen til dem for at hilse, og da de så mig, forduftede manden som en ninja i natten. Claus Larsen deltog som tilhører i retsmødet. Jeg kender ikke manden, ud over at jeg har haft nogle livlige debatter med ham på Facebook om 9/11. Han forsvarer det herskende narrativ, som jeg forholder mig skeptisk til. 9/11-fortællingen er stadigvæk den dag i dag fundamentet for den danske krigsdeltagelse i Mellemøsten. Hvis min voldtægtssag ikke har noget med 9/11-debatten at gøre, hvorfor skulle han så møde op? Og hvem var den mystiske mand?

Konspirationer findes selvfølgelig ikke

Mellem Byretten og Landsretten blev jeg kontaktet af en fremmed dansk mand med forbindelse til den israelske efterretningstjeneste og den israelske ambassade i Danmark, som tilbyder at hjælpe mig til at få et andet syn på Israel og zionisme, så jeg kan blive frifundet i Landsretten.

Men al dette er selvfølgelig bare et helt tilfældigt sammenfald af begivenheder. Det ville jo være tosset at tro, at nogen magtfulde mennesker skulle have rottet sig sammen for at få skovlen under lille mig, der ikke bruger andre våben end mine ord på min blog og i de sociale medier.

Folk, der tror på konspirationer, skal hånes og latterliggøres, indtil de skammer sig så meget, at de kryber sammen i et hjørne og holder kæft.

Konspirationer er selvfølgelig kun noget, der findes i sindet hos mennesker med paranoide personlighedsforstyrrelser. Magtfulde personer i den virkelige verden kunne selvfølgelig aldrig finde på at rotte sig sammen og trække i trådene bag kulisserne. Selvom jeg måtte have ret i mine politiske analyser, så er det jo det rene storhedsvanvid, hvis jeg tror, at ord fra en almindelig borger på nogen måde skulle blive opfattet som så farlige for nogle magthavere, at de vil prøve at få skovlen under mig og ødelægge mit navn og omdømme. Folk, der tror på konspirationer, skal hånes og latterliggøres, indtil de skammer sig så meget, at de kryber sammen i et hjørne og holder kæft.

Der gik i øvrigt ikke mange minutter, fra jeg var blevet dømt i Byretten, til min profil og side på Facebook blev slettet. Dermed forsvandt alle mine kritiske kommentarer om Israel, zionisme og 9/11 over hele Facebook med ét enkelt snuptag. Men det er selvfølgelig langt ude at tro, at nogen kan finde på at få en dømt på en falsk voldtægtsanklage bare for, at det så baner vejen for at få slettet en person fra verdens største sociale medie.

Hvis du ikke allerede ved det, så blev jeg pure frifundet i Østre Landsret, og jeg er nu tilbage på Facebook for fuld styrke.

PS: Jeg elsker jøder!

Jeg elsker jøder, og min kritik af staten Israel er ikke en kritik af jøder. Jeg opfatter sådan set også mig selv som jøde – som en del af Abrahams åndelige familie. Men det er her meget vigtigt at skelne mellem politik og åndelighed. Det er efter min mening umuligt at være ægte åndelig jøde og samtidig tilhænger af den nuværende fysiske stat Israel. Forsøget på at kuppe og misbruge jødedommen til at opnå verdslig magt og rigdom går i øvrigt helt tilbage til Jesus’ tid på Jorden. Og han var mildest talt heller ikke tilhænger af de “skriftkloges” misbrug af jødedom. Jesus var i øvrigt også jøde.

At kritisere staten Israel er derfor at være pro-seminist. Militant zionisme er derimod den værste form for anti-semitisme.

Når jeg kritiserer Israel og zionisme, så det ikke en kritik af jøder og jødedommen, som har min allerstørste respekt. Zionisme (israelsk nationalisme) og jødedom er faktisk modsætninger ifølge min og mange ortodokse jøders opfattelse.

Zionisme er anti-semitisme

Zionisme er omvendt judaisme. Religiøse jøder tror, at Israel bliver etableret, når Messias kommer. De venter tålmodigt og fredeligt. Religiøse og militante zionister tror, at Messias kommer, når Israel bliver etableret. De venter utålmodigt og krigerisk. De historiske fakta om tilblivelsen af staten Israel taler sit eget tydelige sprog. Her tænker jeg bl.a. på terrorbombningen af King David Hotel i Jerusalem i 1946 udført af den zionistiske terrororganisation Irgun med den kommende (1977-1983) israelske premierminister Menachem Begin som leder. Hvis man ikke tror på, at Israel er grundlagt ved hjælp af terror, og at det er en helt bevidst strategi, så skal man blot studere de historiske begivenheder og læse de tekster, som de israelske ledere selv har skrevet og udgivet, og som er offentligt tilgængelige.

Zionisterne har simpelthen kuppet den gamle, ædle religion, som jødedommen er for at misbruge den til at opnå magt og rigdom. Militant zionisme er organiseret kriminalitet, der bedst kan sammenlignes med en intelligent mafiaorganisation. Noget af det geniale ved den zionistiske plan er, at de har lokket og presset USAs ledelse til at misbruge det amerikanske militær og de amerikanske borgeres penge til at føre Israels krige i Mellemøsten. At kritisere staten Israel er derfor at være pro-seminist. Militant zionisme er derimod den værste form for anti-semitisme.

Vejen til magt: terror, penge og forbudt sex

Hvordan kan så få mennesker få så stor magt? Det burde være et centralt emne for alle verdens undersøgende journalister. Man kan starte med at studere bankernes og pengesystemets historie. Man kan slutte med at studere den aktuelle Epstein-sag, hvor meget tyder på, at det er en Mossad-operation for lokke magtfulde mænd til at have sex med mindreårige piger, så Mossad derefter kan afpresse mændene til at være venlige overfor Israel.

Terror, penge og sex-afpresning. Det er opskriften på zionistisk succes. Men det slutter den dag, hvor modige medier og journalister insisterer på at afsløre zionisternes bedrag. Håbet er de medier, der ikke er ejet af zionistiske rigmænd. Jeg håber, at de stadigvæk findes…

Men alt dette har selvfølgelig intet at gøre med min voldtægtssag. Hvis hændelser i min sag ligner et politisk komplot, så er det fuldstændig tilfældigt.

Hvorfor skulle de militante zionister dog gide at bruge energi på lille mig i lille Danmark? Som om ord har magt? Ha! Hvis du tror det, så er du lige til den lukkede afdeling, og det ville helt sikkert klæde dig bedst at være iført en spændetrøje.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

3.3 3 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading