De tre farligste religiøse kultbevægelser: salafisme, zionisme og kristen evangelisme

Det er min opfattelse, at de tre farligste religiøse kultbevægelser i verden nu er salafisme, zionisme og den amerikanske udgave af kristen evangelisme. Forandring kræver oprør indefra. Salafisme er en muslimsk kult, der kan anspore mennesker til at begå terrorangreb. Salafisme er den dominerende religion i Saudi Arabien, så der er mange oliepenge til at … Læs videre De tre farligste religiøse kultbevægelser: salafisme, zionisme og kristen evangelisme
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.