Jeg overvejer at stille op til næste folketingsvalg med én mærkesag

Jeg er nu begyndt seriøst at overveje at stille op som løsgænger til næste valg til Folketinget.

Jeg vil i så fald gå til valg på én mærkesag: Sandhed.

Hvis jeg skulle være medlem af Folketinget, så ville jeg være aktiv modstander af ethvert forsøg på beslutninger og love baseret på bedragerisk propaganda. Jeg vil være ham, der går på talerstolen og går imod de løgne, der tidligere har sendt danske soldater i krig, der tidligere har begrænset vores frihed, og som stjæler penge fra os på et bedragerisk grundlag.

Jeg vil ikke være medlem af noget parti. Jeg vil ikke tilhøre nogen fløj. Jeg vil hverken være rød, grøn, lilla, blå eller sort. Jeg vil være så farveblind, at jeg bliver i stand til at gå målrettet efter sandheden. Også når sandheden er ubekvem. Også når jeg bliver voldsomt upopulær.

Jeg vil gå til valg på sandheden, og jeg vil aldrig svigte dem, der giver mig sin stemme. Jeg vil aldrig gå på kompromis. Jeg vil aldrig lade mig købe eller bestikke. Jeg vil bruge min plads i Folketinget til at oplyse.

Må sandheden sætte os fri.

Tilmeld
Besked om