Kategorier
Den Spirituelle Blog Forside Gratis spiritualitet Public

Var Jesus antisemit? Bliver Juleaften ulovlig?

I disse tider hvor det er ved at lykkes for den israelske lobby at gøre al kritik af Israel ulovlig i USA og Storbritannien ved at stemple det som ‘antisemitisme’, så er alle frihedselskende mænd og kvinder forpligtet til at kæmpe imod den våbengjorte antisemitisme. Ellers ender det med, at Jesus og Juleaften bliver ulovlig!

Den våbengjorte antisemitisme er en israelsk propaganda-strategi. Strategien går ud på, at stemple enhver kritik eller kritiker af landet Israel som ‘antisemit’. Det vil sige som irrationelt had mod en religiøs og etnisk minoritet. Den våbengjorte antisemitisme er et politisk-psykologisk våben, der misbruger jødernes reelle lidelser op til og 2. Verdenskrig.

Sandheden vil før eller siden afsløre tossernes vrangforestillinger, så lad dem dog ytre sig lige så tosset de vil!

Våbengjort antisemitisme gør brug af alle midler, også lovgivning hvis de kan slippe afsted med det. Det er lykkedes den israelske lobby at gøre ‘holocaust-benægtelse’ ulovligt i flere lande, der i øvrigt er civiliserede og demokratiske. Man kan mene, hvad man vil om holocaust-benægtelse, men det er fuldstændig vanvittigt, at et moderne samfund kan finde på at sætte folk i fængsel for at ytre sig eller forske i ubehagelige, historiske begivenheder. Sandheden vil før eller siden afsløre tossernes vrangforestillinger, så lad dem dog ytre sig lige så tosset de vil!

JESUS-CENSUR I DANSK FOLKEKIRKE

For et par år siden skulle jeg sammen med en præst holde et foredrag og debatmøde i en dansk folkekirke i København. Emnet var noget med Jesus, Buddha og politik. Jeg havde planlagt et oplæg om sammenfald mellem Jesus og Buddha i deres syn på kærlighed og politik. De var begge fortalere for næstekærlighed, og de gjorde begge oprør mod det politiske misbrug af religion, der var på i deres samtid.

Buddha gjorde bl.a. oprør mod kastesystemet og kvindeundertrykkelsen i hinduismen. Jesus var også en stærk fortaler for kvinders rettigheder i det mandsdominerede samfund, som han levede i.

Nogle fanatikere har gennem tiden hævdet, at Jesus var antisemit. Jesus var selv jøde, og jøderne var hans primære målgruppe med hans nye spirituelle budskab om tro, håb og kærlighed. Jeg havde planlagt at læse op i kirken af de afsnit af Det Nye Testamente, som nogen mener er antisemitisk, men som jeg selv mener viser, at Jesus havde gennemskuet det politiske misbrug af jødedom, som også var udbredt allerede dengang for 2000 år siden.

Jesus brokkede sig højlydt over ‘de skriftkloge og farisæerne’. De var en forsamling af falske jøder. Altså mænd der udgav sig for at være jøder uden at være det. Det var i stedet drevet af den magt, som religion kan have over mennesker. Det misbrugte de til at bestemme over mennesker og tilrane sig deres værdier på et bedragerisk grundlag.

Jeg måtte ikke engang læse op af Det Nye Testamente!

Til arrangementet i kirken ville jeg have gjort opmærksom på dette. Jeg vil have sammenlignet det med Israels dokumenterede historie med terror siden 1946. Jeg ville derigennem have påpeget, at misbruget af jødedommen, som Jesus advarede os imod, desværre stadigvæk lever i bedste velgående. Og at det er vores pligt som kristne at gøre som Jesus og protestere imod dette misbrug. Men jeg fik mundkurv på af chefpræsten i folkekirken på Nørrebro. Han var nemlig forinden blevet ringet op af en, der udgav sig for at være psykiater, og som havde antydet, at det ville være meget uheldigt, hvis en dansk folkekirke lod en jødehader som mig få taletid om politik i en dansk folkekirke. Så jeg måtte kun tale om kærlighed og Buddha. Jeg måtte ikke engang læse op af Det Nye Testamente!

Nå, men nu kan du selv læse, hvad Jesus sagde om ‘de skriftkloge og farisæerne’ i Det Nye Testamente. Det er i Matthæusevangeliet, kapitel 23, v1-36. Her er et uddrag af, hvad Jesus kaldte de falske jøder i det afsnit af den kristne bibel:

  • hyklere
  • tåber
  • slanger
  • øgleyngel
  • blinde vejledere
  • fulde af rovlyst og griskhed
  • fulde af hykleri og lovløshed

Det er først muligt at forstå essensen i denne kritik, når man lærer at skelne mellem de ægte jøder og de falske jøder. Kritik af falske jøder er ikke kritik af ægte jøder. Det er tværtimod forsvar af de ægte jøder, som er fundamentet for kristendommen.

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x