Var Jesus antisemit? Bliver Juleaften ulovlig?

I disse tider hvor det er ved at lykkes for den israelske lobby at gøre al kritik af Israel ulovlig i USA og Storbritannien ved at stemple det som ‘antisemitisme’, så er alle frihedselskende mænd og kvinder forpligtet til at kæmpe imod den våbengjorte antisemitisme. Ellers ender det med, at Jesus og Juleaften bliver ulovlig! … Læs videre Var Jesus antisemit? Bliver Juleaften ulovlig?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 14 april 2021, 8:32 08:32

jeg er usikker på hvad du mener ? Er du imod at de har fået et stykke land som de har en historisk tilknytning til ? får lige et par tanker fra “leveren” Mon det er Guds meningen at vi skal være statsløse ? …normadder ! man kan sige at det har ført til mange krige – territorielle, magt, grådighed og nationalisme! Vi skal jo heller ikke være af verden men i den som Jesus sagde. Igen er det (dobbelt) forvirringer når der tales om globalisering – som det kommer til udtryk i dag så er det en ideologi –… Read more »