Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

10 ideer til journalistiske gravergrupper i 2020

Her er 10 forslag til emner og problemformuleringer, som det ville være vældigt interessant, hvis nogle journalistiske gravergrupper ville kaste sig over i 2020.

  1. Hvad førte Israels annoncering efter 1000 meningsagenter i Danmark i 2010 til af konkrete samarbejder og projekter? Hvilke af disse er stadigvæk aktive i dag?
  2. Hvordan og hvorvidt bliver begreber som ‘konspirationsteoretiker’, ‘antisemit’ og ‘holocaustbenægter’ stadigvæk brugt overfor kritikere af Israel og militant zionisme i Danmark?
  3. Hvordan blev begrebet ‘konspirationsteori’ våbengjort af CIA som modangreb på de mange, der ikke troede på den officielle forklaring på mordet på præsident John F. Kennedy?
  4. Hvad er argumenterne og beviserne for og imod, at Israel/zionister var involveret i terrorangrebet på USA den 11. september 2001?
  5. Hvad betyder ‘falsk flag’? Hvilke dokumenterede eksempler er der på den type militære operationer i historien?
  6. Hvad er argumenterne og beviserne for og imod, at den officielle historie om Bygning 7 er sand? Hvad er konsekvenserne heraf for hele 9/11-narrativet?
  7. Hvad påstår ‘holocaust-benægtere/revisionister’, hvad er deres beviser, og hvad er modargumenterne og modbeviserne for deres vilde påstande?
  8. Hvilke danske dommere er medlemmer af Frimurerlogen, og hvilken betydning har det for retssikkerheden i Danmark?
  9. Hvordan bliver danske medier, redaktioner og journalister i dag udsat for propaganda og narrativ-kontrol?
  10. Hvordan kan det være, at NASA har skilt sig af med den teknologi, der gjorde det muligt at lande mennesker på Månen i 1969?
Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x