En samlet facebook-opdatering: Bliver Trump sex-afpresset?

Dette indlæg er en samlet opdatering fra mine noter i min offentlige, politiske facebookprofil fra de seneste dage. Og derfor måske lidt rodet.

Jeg elsker Facebook, men jeg ved, at der er massiv censur, og man kan blive slettet når som helst. Det er bl.a. derfor, at jeg har min blog her, som er 100 % fri for censur, og hvor du altid kan finde mine tekster. Også selvom jeg en dag skulle være væk fra Facebook – igen…

HVAD HAR MOSSAD PÅ TRUMP?

Trumps mord på den iranske general Soleimani er endnu et eksempel på, at Israel har alt for stor indflydelse på den amerikanske udenkrigspolitik.

After Mossad Targeted Soleimani, Trump Pulled the Trigger

Jeg tænker: Gad vide hvad Mossad har af smuds på Trump, så de kan kontrollere ham så effektivt? Hvor mange videooptagelser mon de har af Trump med mindreårige piger på Epsteins pædo-ø?

MintPress News: “Assassinating foreign leaders is a major international war crime under international law, yet across the corporate spectrum, media applauded the bombing, or “precision targeting,” as CNN described it.”

Caitlin Johnstone: “We Do Not Seek War,” Says President Who Just Started A War

Hvad sker der i øvrigt for DR?? De bringer her en nogenlunde nuanceret tophistorie om Iran. Har de glemt, hvem de arbejder for?? 😅

“- USA mener at have en række vitale interesser her og har tilladt sig selv at intervenere i Iran og i regionen. Faktisk helt tilbage til 1953, hvor CIA væltede en meget folkekær premierminister i Iran, fordi han havde tilladt sig at nationalisere Irans olie, siger Rasmus Christian Elling.”

Denne artikel er mere DRs sædvanlige stil med ukritisk videreformidling af propaganda fra den amerikanske krigsmaskine. Min kommentar: DET AMERIKANSKE IMPERIUM I FRIT FALD. Hvis dette havde været neutral journalistik, så ville man også have dykket ned i Soleimanis rolle i bekæmpelsen af Islamisk Stat (ISIS) i Syrien. Man vil også have nævnt USAs irritation over, at den terrororganisation (Islamisk Stat/ISIS), som USA har skabt sammen med Israel og Saudi Arabien, blev bekæmpet af USAs fjender (herunder Iran med Soleimani i en central rolle), så USA dermed tabte krigen med terror i Mellemøsten. Ja, det var/er en krig MED terror og ikke MOD terror! Nu har USA så skiftet strategi fra terror til mere konventionel krig. Det kommer næppe heller til at gå godt for dem. Det amerikanske imperium er i frit fald. Lad os kappe navlestrengen, så Danmark undgår at falde for langt med ned.

OBS: OPLYSNING TIL BORGERNE OM STRATEGI

Terrororganisationen Islamisk Stat (ISIS) er skabt og støttet af USA, Israel og Saudi Arabien.

Sådan bliver Islamisk Stat brugt i Syrien af USA m.fl.:

1. Islamisk Stat bekæmper som proxy-hær Syriens regerings militær, så det bliver svækket og så der evt. kan ske et regimeskifte til Islamisk Stat-ledelse, som USA m.fl. kan kontrollere

2. Islamisk Stat giver USA m.fl. en undskyldning for at være militært til stede i Syrien (under påskud af at de bekæmper Islamisk Stat, der jo truer hele verden, mens USA m.fl. reelt støtter IS og gør klar til direkte militær angreb på Syrien)

HOLOCAUST-DEBAT

Det er vildt, hvordan man lynhurtigt bliver beskyldt for at være holocaust-benægter, når man tillader sig at tænke selvstændige tanker om den historiske begivenhed.

Her er mine seneste kommentarer om den sag:

  • Hvis de israelske jøder bliver ved med at være totalt blinde overfor de ekstreme lidelser, som de nu dokumenteret har påført palæstinenserne hver dag i mange år, hvordan forventer de så, at vi skal blive ved med at tro blindt på deres ekstreme lidelsesberetninger fra nazisternes udrydningslejre under 2. Verdenskrig?
  • Ordene ‘antisemit‘ og ‘holocaust-benægter‘ kan tilsyneladende blokere for logisk tænkning hos de fleste danskere. Skræmmende! Skræmmende fordi det lader Israel slippe afsted med krigsforbrydelser og det, der er værre!

Holocaust-debatten handler i min optik om retfærdighed, forskningsfrihed og ytringsfrihed. Herunder retten til at være en idiot og udtrykke sig som en idiot.

89-årig kvinde idømt 2½ års fængsel i Tyskland forrige år alene for i artikler at skrive, at Holocaust ikke er historisk bevist. Er det rimeligt? Den slags skriveri er også strafbart i bl.a. Østrig, Belgien, Frankrig og Spanien. Der er eksempler på folk, der har ytret sig kritisk om Holocaust i et land, hvor det er lovligt, hvor de så er blevet fængslet, når de har været på besøg i et land, hvor den slags ytringer er ulovlige. En britisk historiker har f.eks. afsonet 13 måneders fængsel i Østrig, da han blev lokket på besøg der. Er det rimeligt?

Og en anden sag: 68-årig britisk historiker idømt 3 års fængsel i Østrig for at forske i Holocaust og nå frem til andre resultater end den officielle historie. Er det en rimelig dom?

B.T. ER STADIGVÆK DANMARKS KRIGSLIDERLIGE AVIS

Og så er der kommet mere dokumentation for, at B.T. er Danmarks krigsliderlige avis nr. 1.

Jeg skrev engang, at B.T. er Danmarks Krigsliderlige Avis. Det var dengang, hvor B.T. i en leder hyldede Trumps missilangreb på Syrien under påskud af, at Syrien havde brugt giftangreb på sin egen befolkning. B.T. opfordrede Trump til at sende endnu flere missiler. Jeg skrev, at der ikke var beviser for giftanvendelse, og nu viser dokumenter fra WikiLeaks, at de amerikanske myndigheder desperat prøver at dække over de tekniske rapporter, der tydeligt viser, at Syriens regering IKKE udførte de påståede giftangreb på egen befolkning, der var undskyldningen for USAs missilangreb dengang.

Men det glemmer vi hurtigt, fordi en realitystjerne har fået en ny kæreste… Og hvis man kun får sine nyheder fra mainstream, så er der slet ikke noget at glemme, da de alle gør brug af den hyppigst anvendte, sværeste at spotte og letteste at benytte propaganda-taktik om denne afslørende sag: UDELADELSE af information!

Danske medier nægter at undersøge løgnene om krigen i Afghanistan

TV UNDER PRES

Nu hvor Danmarks storebror USA er ved at starte 3. Verdenskrig ved at angribe Iran, så kan det være en ekstra god idé også at få nyheder direkte fra Iran.

PressTV er Irans statsmedie, så det skal selvfølgelig tages med et gran salt. Det er dog umiddelbart min vurdering, at der er mere bedragerisk krigspropaganda i CNN, BBC og DR end i PressTV. Det er bare i en anden retning. ‘De onde’ er nogle andre. Sandheden findes nok et sted mellem de to propaganda-poler.

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om